Nagyon szarul esik ez és nem tudom most igazuk van e vagy se? A szüleim mostanában mindig veszekednek és már rám is kihatással van.
Eleinte csak néha veszekedtek valami apróságon, mostmár viszont szó szerint bármit csinálnak összevesznek.
Apám azon van kiakadva, hogy anyám sokat iszik. Anyám meg azon, hogy apám mindig elmegy bulizni meg ilyenek.
Nos mivel csendesebb vagyok így nem szoktam beleszolni csak csöndben bemegyek a szobámba és játszok. De ezen is ki van akadva apám és anyám is, hogy a rákért ülök egész nap a szobámbam.
Olyanokat mond apám, hogy nem vagyok normális mert csak ithon ülök egész nap és nem csinálok semmit nem segítek semmit, holott segítek mivel teregetek porszívózok mosogatógépet kipakolom. Erre meg mondja az alap, abban tény nem megyek le segíteni (házfelújítás van jelenleg) hiába kér meg akklorsem megyek. De nem érti meg, hogy nem szeretnék.
Anyám is úgyanez csak ő tényleg néha (kicsit sokszor is) többet iszik a kelleténél és mindenkivel elkezd kötöszködni. Akkor ugyanazzal jön mint apám.
Már nem is tudom mit csináljak. Azért ülök a szobámban mert kerülni akarom a konfliktust de lehet hogy valójában őket kerülöm csak nem akarom bevallani magamnak.
Remélem tud valaki tanácsokat adni ez ügyben.
Azért haragszanak rád mert nem segítesz a felújításban, te meg azért ülsz a szobában mert kerülni akarod a konfliktust.
Mondok valami forradalmi dolgot: mi lenne ha kivételesen legalább pár napra kipróbálnád hogy lemész segíteni és kiveszed a részedet a munkából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!