Mi az oka sok anyuka szerelmes a saját fiában?
Amit olvasok interneten: Sok panaszkodó történet és kérdés és válasz a mama kicsi fiáról. Például: Anyós vs fia barátnője probléma. Sok panaszkodásról egy példa: Anyuka nem tudja elviselni fiának van barátnője és ezért mindent megtesz elüldözze nőt a fiától. Az lehet oka, férjétől semmi szeretet és törődést nem kap, ezért anyuka számára saját fia a férfi pótlék?
Nem provokáció kérdésnek szántam!
Csak tényleg érdekel ez a jelenség okait.
Szerintem az, hogy a saját tetszésére nevelte az anyuka. (ezért is szokták azt felhánytorgatni hogy "nem ezéé neveltelek" ha ellenkezik a fiú)
A fia számára a tökéletes férfi. Az apa javított verziója. Nincsennek meg benne azok a negatív tulajdonságok mint apjokban. Feltétel nélküli szetetet van köztük, hűséges kapcsolat.
Beteges ragaszkodás alakul ki, nem akarja elengedni. Nem azért formálta a tökéletes férfit fél életen át, hogy egy random idegen nő élvezze ki az előnyeit.
Ez a pasi az övé.
A nő, a meny jelölt = betolakodó, r1banc, gonosz homewrecker.
Anyjok = szent, szűz Mária klónja, minden erény megtestesítője, a nagy betűs Nő
Fiú = Alaaaain Deloooon
Apa = Mag-ember
Én a lányaimtól is elolvadok, hagyjuk már ezt a baromságot.
Facebook, Úgy csinálunk mintha anyósok lennénk. Ebbe a csoportba mennyek írják ki a történeteiket az anyós nevében. Vannak olyanok, amikor egyértelműen az anyós a szemétláda, de a mennyek rosszindulata is látszik sokszor. Rivalizálnak, és fúrják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!