Anyukám nem szeret? Vagy csak méregből mond ilyeneket?
Anyukám sokszor azt mondja, hogy bár már nagylány lennék, és nem laknék itt, mert csak a terhére vagyok!
Segítek amennyi tőlem telik, jól tanulok, mindig jól szoktam viselkedni.
Sokszor úgy fekszem le aludni, hogy sírok, mert anyukám annyira megbánt.
Apukám külföldön dolgozik, ritkán van itthon.:(
12L
Tehát nem.. Csak volt egy csaj itt gyk-n, aki beetetett mindenkit azzal, hogy AIDSes... És kamukérdés szagú volt a kérdése, de ezek szerint nem az.
Azt tudom mondani, üljetek le anyuddal és beszélgessetek. Meg kell értened, hogy nehéz lehet neki apud nélkül 29 évesen egy 12 éves kislánnyal... Szerintem egy közös mozi, állatkert, hasonlók jót tenne Nektek..
Szép estét!
Csak azt nem értem miért kell mindig velem kiabálnia?
Nekem is hiányzik az apukám. De azért dolgozik külföldön, hogy ne vegyék el tőlünk a házunkat.
Mondtam anyukámnak, még régebben, hogy mennyire irigylem a Barbit (egy osztálytársamat), mert neki van kishuga, és én is szeretnék egyet.
Azt mondta szó se lehet róla, neki még ez az egy gyerek is sok. :( És hogy már bánja hogy megtartott. :(
nagyon sajnállak.
ne bántódj meg az őszinteségem miatt.
valószínűleg nem akart olyan fiatalon gyereket, de mégis "becsúsztál", és sok nő ilyenkor primitív módon a gyereket hibáztatja mindenért -egy egész életen át- , holott ő nem tehet semmiről.
kitartás, és majd ahogy tudsz, szabadulj meg otthonról, mielőtt egy lelki nyomorék leszel.
Ennek szerintem nincs köze hozzád, sem anyukád szeretetéhez. Ha csak mostanában kezdte el mondani tuti, hogy szeret téged. És te jó gyerek vagy.
Ennek a NAGYBETÜS ÉLEThez van köze.
Csak egy kérdés, akár fel is teheted anyukádnak:
Akkor is így bánna veled, akkor is ezt mondaná, ha megnyerné a lottó ötöst?
Az élet néha elviselhetetlenül nehéz. Elsősorban magát hibáztatja, hogy túl sokat vállalt, nem tud megfeleni.
Csak másodsorban hibáztat téged.
Néha túlélhetetlennek tünnek dolgok, pedig lehet, hogy csak egy mélypont. Szerintem ez is az.
Azért az gáz anyádnak, hogy pont akkor nem segit a nagymama, amikor a férj külföldre megy.
De ki fogtok jönni belőle! Valahogy mindig sikerül.
Tudod az első gondolatom az volt, hogy amikor nagy lány leszel, akkor majd azért sir mert el akarsz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!