Szépszüleiteket?

Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 14:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
85%

"24 évesen az extrém fiatal szerintem"

nem is olyan rég az átlag nő 24 évesen már anyuka volt.

2023. júl. 7. 19:09
 22/26 anonim ***** válasza:
66%

"Ha mindegyik anyuka 15-16 évesen szült, akkor SEM ismerheti az ember a szépszüleit"

Dehogynem, ott van a 7.-ben levezetve, hogy hogyan.

2023. júl. 7. 19:12
 23/26 anonim ***** válasza:
78%
Még dédből is csak az egyiket
2023. júl. 7. 21:43
 24/26 anonim ***** válasza:
86%
Az egyik szépapám 1813-ban született, és majdnem 100 éve halott volt, mikor megszülettem én, 1989-ben. 🙂 Még a legtovább élt dédszülőm is meghalt egy évvel a születésem előtt.
2023. júl. 7. 23:37
 25/26 anonim ***** válasza:
87%

Hat extrém ritka, de előfordulhat papíron, mondjuk ha az idősebb generációk nagyon fiatalon szülnek, és a későbbi generációk is a saját korszakukhoz képest fiatalon pl:

Szépmama 16 évesen szül

Ükmama 17 évesen

Dédi 19 évesen

Nagyszülő 20 évesen

Szülő 21 évesen. A gyerkőc most született, és 4 éves kor után maradnak meg emlékek erősebben talán. Szóval ahhoz hogy ismerje is, jelenleg a 4 éves gyerek szépszülője a példában 97 éves, ami szintén ritka, de azért előfordulhat.

A valószínűségi csökkenti, hogy ebben az esetben az összes generációnak nagyon fiatalon kellett anyává válnia.

2023. júl. 7. 23:42
 26/26 anonim ***** válasza:
89%
Ismerni nem ismertem, már a dédapám sem ismerhette őt (akinek a nagyapja volt), mert az ő születése előtt meghalt. Viszont tudom, hogy ki volt, mivel foglalkozott és elég büszke is vagyok rá. Ükszüleim esküvői fényképe is megvan 1884-ből, meg néhány későbbi fotóm is van róluk, szóval őket legalább fényképről "ismerem". De persze ez csak egyetlenegy a sok szépszülő közül, a többiről nem sokat tudok, legfeljebb a nevüket, születésüket, házasságukat, halálukat. Van olyan is, akiről még ezeket sem.
2023. júl. 8. 19:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!