Ebben az esetben elmondjam a családomnak, hogy bántalmaztak?
Pár éve amikor nagyon megromlott a kapcsolatom a családommal elköltöztem és alig beszéltünk. Miután elköltöztem szexuálisan zaklattak, bántalmaztak és ezt nem mondtam el nekik úgy éreztem engem hibáztatnànak...
Miután ez megtörtént teljesen megszakadt a kapcsolatom velük és csak nemrég kezdtünk el újra beszélni. Mostmár javult köztünk a viszony és úgy éreztem elmondhatom nekik miért nincs mai napig senkim és miért éltem ennyire magányban évekig de nemrég valahogy feljött a "téma" nem az enyém másé és olyanokat mondtak, hogy akit zaklatnak okot adnak rá és, hogy nem igaz nem tud védekezni stb...
Így nem mertem mégsem elmondani.
Nem tudom jobb e ha örökre bennem marad e ez a dolog és nekik sohasem mondom el. Nehéz mert bár jobb a viszony köztünk de nem tudom ezt ők mennyire tudnák helyén kezelni.
14
Két ember tudta de ők már nem élnek, nekik elmondhattam ők voltak azok akik teljes mértékig mellettem álltak. Nem igazán beszélek erről , ez a két ember is rokon volt.
16
Sosem voltak azok a megértő típus ha problémám volt sem beszélhettem meg velük mert mindig is ők voltak azok akik mindenben első voltak és az ők problémáik voltak csak a fontosak. Tényleg most kezdtek el jó irányban változni de a múltkori beszélgetésünkkor nagyon megbántottak amikor hibáztatták az áldozatot. Néha úgy érzem nem gondolnak bele mit is mondanak.
Felesleges. Én elmondtam, mi volt a válasz: csak félreértettem, párkapcsolaton belül amúgy sincs erőszak :D
Na, erre most mit mondjak? oké, nincs, nem is értem, miért vártam minimális támogatást, de akkor hagyjuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!