Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak rendezett és tanult...

Vannak rendezett és tanult proli családok?

Figyelt kérdés

2023. júl. 3. 05:36
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
87%
Akkor te is "proli" vagy ennyi erővel? Ez a kirohanás elég passzív-agresszív és tanulatlan is volt tekintve, hogy abszolút a szótári értelmét megkerülve használod a szót bárkire, aki ellenszenves neked.
2023. júl. 3. 07:31
 12/53 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, fogalmad nincs arról, hogy mit jelent az, hogy proletár
2023. júl. 3. 07:45
 13/53 A kérdező kommentje:
2023. júl. 3. 07:49
 14/53 anonim ***** válasza:
35%

Cigizek, van 2 Cane Cirsom...most akkor proli vagyok? Oké 😆

Katonák is képeznek pitbullt...Ők proli Katonák? 😂

2023. júl. 3. 07:49
 15/53 anonim ***** válasza:
80%

Ehez a diplomához semmi köze.

Ismertem nem egyorvost is, akinek pedig dipomája, presztizse, sok pénze van, de káromkodik a beteg előtt is és bunkó. Autó ablakból kikiabál fiatal csajoknak (60-as a faszi)... Szerinted?

Ismertemnolyan diplomás, magasan kvalifikált emberkét, akinek a lakása egyenlő volt egy szemétdommbal. A használt intimbetétjei a lakás legkülönfélébb részén voltak szétdobálva, stb...

A jellemzés, amit írtál tökéletesen illik egy jelenlegi kolléganőmre, aki diplomás, de egy igazi pitiáner szarkeverő, kétszínű. Konyhai kisegítő amúgy...

Szerintem a prolizásnak nincs értelme. Valamikor a proletár, újító törekvő munkásréteget értették alatta, nem volt negatív tartalmú, ma nincs már ez a réteg így konkrétan, a proli szó jelentése szimplán pejoratív. Kb mintha azt mondanád, paraszt. Pedig a parasztot sem kellene gúnyolni.

De kérdésedre válaszolva igen, vannak tanult "prolik".

Rendezett prolit viszont nehezen tudok elképzelni. Akit én pejoratív értelemben prolinak gondolnék, az minden, csak nem rendezett. Rendetlen, totál igénytelen, kifinomulatlan, durva lelkűletű, bárdolatlan beszédű, fingik büfög mindenhol, veleszületett intelligencia hiánya (lexikális tudása, diplomája attól még lehet), ízléstelen, hanyag, hangos, indiszkrét. Na mindez így egybegyúrva a proli számomra. Társadalmi hovatartozástól függetlenül.

2023. júl. 3. 07:53
 16/53 A kérdező kommentje:

"Cigizek, van 2 Cane Cirsom...most akkor proli vagyok? Oké 😆

Katonák is képeznek pitbullt...Ők proli Katonák? 😂"

Már, ha te vagy az, szeretlek!

2023. júl. 3. 07:53
 17/53 A kérdező kommentje:
Márk*
2023. júl. 3. 07:56
 18/53 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek.
2023. júl. 3. 08:55
 19/53 A kérdező kommentje:
Márk?!
2023. júl. 3. 08:58
 20/53 anonim ***** válasza:
19%

14# Aki cigizik az mind proli. Nem tudtad?

Legalábbis mi, nem cigizők körében.

2023. júl. 3. 08:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!