Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám 3 éve együtt van a...

Anyám 3 éve együtt van a párjával ezalatt a 3 év alatt már nagyon sokszor megverte őt. Mikor fogja már békén hagyni anyámat?

Figyelt kérdés
Meg is bocsájottta egyszer már eljutottunk odáig hogy fel is adta el is jött tőle egy hónapig de aztán az a féreg valahogy vissza manipulálta magát. Nagyon ért a hazudozáshoz és a emberek manipulálásához. Előző barátnőjét is verte de akkor még úgymond volt mindene autója,munkája,rendes lakása. Most meg már nincs semmilye a drogoknak köszönhető, nem tudom akkor is csinálta e már. De tegnap kidobtak,mert nagyon megverte így ennyire durván még soha se és ha ez még nem lenne elég ezt mind a 2 éves kis testvérem is végig nézte. Kidobta elküldte, rendőrségen is volt, de állandóan vissza jött anyám be is zárta a lakást és átment a szomszédokhoz ki is hívtak a rendőröket de nem nagyon érdekelte,később vissza jött. Szerintem azért mert nem tud hova menni ez a féreg. Este fel jött hozzám a kicsivel aludni, mert félt ott aludni képes ez a ember bármire. Kiszámíthatatlan erőszakos drogos ember.A egész családot zaklassa kutassa,hogy hol lehet anyám,hívogat,üzeneteket küld mindenkinek. Mit csináljunk,hogy szabadulhatunk meg már végleg tőle??

2023. júl. 2. 22:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
27%
Ennyire kell neki a betevo?
2023. júl. 4. 01:35
 22/28 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Soha nem fogja békén hagyni. Anyád a buta, hogy vele van. Én a helyében feljelenteném.
2023. júl. 5. 11:33
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Az anyukád választotta őt és ő hagyta hogy megverje. Úgy értem ,hogy hagyta, hogy tűrte, nem tett semmit ellene, nem jelentette fel, nem kért segítséget stb. Így a férfit csak biztatta. Tudta a férfi hogy bármit megtehet anyukáddal, az úgysem tesz ellene semmit. A problémát meg nem értem most. Kidobta, de visszamegy zaklatni. Távoltartásit kell kérni ellene a rendőrségen. Ha úgy is odamegy lecsukják és meg is van oldva. Egyébként normális helyeken ahol nem azt tanítják az embereknek hogy tűrjed a megalázást és a verést mert te "okosabb vagy", hanem azt, hogy védd meg a szeretteid, már a szart is kiverték volna ebből a csávóból úgy, hogy többet a település környékére se merne menni...
2023. júl. 6. 14:32
 24/28 anonim ***** válasza:
55%
Anyud tanul. Ne rázd fel magad azon, mert nehézkesen. Ha a gyerekednek nehéz lesz eleinte a nyelvtan, akkor is kileszel? Had tanuljon a saját iramába.
2023. júl. 10. 15:07
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Eközben a gyerek veszélyben van!!!!
2023. júl. 10. 15:50
 26/28 A kérdező kommentje:
Igazatok lett!! Megint együtt vannak elhitette vele hogy már nem drogozik és persze mindent elhitt neki!
2023. júl. 18. 21:30
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
2023. júl. 18. 21:38
 28/28 A kérdező kommentje:
Egy hónap se telt el de már megint szétmentek és este tízkor hívogatt a szomszédjáról hogy nálam e aludhat megmondtam hogy nem.
2023. aug. 7. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!