Ha külföldre akarnál költözni, a szüleid, nagyszüleid aggódása miatt itt maradnál inkább, vagy mennél, mert a saját érdekeidet néznéd?
Figyelt kérdés
2023. júl. 1. 12:51
11/13 anonim válasza:
Én mentem és nem bántam meg. Az egész család ellenezte kivétel nélkül, mert jaaaaj a család meg a barátok, meg mit fognak mondani a faluba', hogy ennyire nincs pénzünk stb stb. Az apám a mai napig buzerál vele, hogy menjek haza, otthon jobb, meg a nyugat ugye csak rossz lehet, sátánizmus meg bevándorlók stb. Otthon azon a környéken rosszak a munkalehetőségek nem beszélve a bérekről. 3-4 évente 1x pár napra hazamegyek (mert csak ennyi ideig tudom elviselni őket, meg a ide menjél el, oda menjél el, mert xy meg fog sértődni, ha nem mész - hiányzik a fsznak ez) anyámmal max hetente vagy kéthetente egy 30 perces telefonálás van azt iskötekező nyűgnek élem meg. Testvéremet nem láttam öt éve pl. Ilyen oldala is van egy új életnek külföldön, de még mi dig fényévekkel jobb az életszínvonalam, mint otthon valaha is volt.
12/13 anonim válasza:
Nem érdekelt, pedig mindenki visszahúzott volna - le a posványba, ahol éltek.
Nyolc és féléve élek kinn, máig kérdezik, nem akarok-e hazajönni :D Hogyne, persze.
13/13 anonim válasza:
En is kijottem kulfoldre, nem bantam meg. Az banom, hogy nem elobb jottem el. Milyen onzo csalad az, aki kepes visszatartani? Jezusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!