Miért nem engedik a szüleim hogy a barátommal együtt aludjunk?
18 éves vagyok, a barátom 19. Több mint egy éve vagyunk együtt, de a szüleim nem engedik hogy náluk aludjak, vagy hogy a barátom nálunk.
Mit lehet tenni, annak erdekébe hogy megengedjék a szüleim?
A felesegemet idezve a f%sz nappal is felall.
A lanyom baratja nalunk lakik.
Ugyanezt csinálták velem is... Elköltöztem egyetemre 130 kmre, és hétvégente a páromhoz (azóta férjem) jártam haza. Eleinte próbálták azt is korlátozni, aztán mondtam, hogy akkor sem tudják, mit csinálok, mikor 130 kmre vagyok, meg nem muszáj szólnom, hogy egy városban vagyunk... Annyi, hogy akkor már nem ők tartottak el, úgyhogy ez egy fontos lépés, hogy ne függj tőlük. De én megkérdeztem, hogy akarják e, hogy teljesen megszakadjon a kapcsolat, mert nem képesek belátni, hogy felnőttem.
Akkor nagyon nem kedvelték a páromat, mondhatni utálták, de szerencsére azóta vették a fáradságot, hogy megismerjék.
Én ehez annyit fűzök hozzá, hogy basszus elmúltal 18 akkor már nem mondanak a szüleid semmit.
Önálló életed van. (Vagy mi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!