Bele szerettem apám nőjébe?
Nagyon gáz,de bele szerettem az apám nőjébe,anyámmal élek de szoktam az apámmal is lenni főleg hétvégente.
Anyámmal már elváltak 4 éve,apámnak csak most lett kapcsolata,de nagyon szép a nő és nagyon kedves velem. Eleinte azt hittem csak fellángolás de nem..szerelmes vagyok és csak ő jár a fejemben,és ami a legrosszabb hogy féltékeny vagyok a saját apámra.
Apám 53 éves a nő 44 én meg 23.
Adjatok tanácsot mit csináljak mert bele őrülök,komolyan mondom.
Akkor futkozz a ház körül, ahhoz nem kell labda.
Ha meg Én neveltelek volna, nem lennél ilyen elfajzott nyomi. Apád helyében akkorát kevernék le egyet, hogy nem jutna eszedbe utána ilyeneken gondolkodni.
Ja mert te szerinted kamu,amit te nem hiszel el az nem is létezik,ugye? Te az a fajta nagyon okos mindent tudó ember lehetsz de közben meg egy nagy nulla. Nehéz lehet a környezetedben élőknek akik kénytelenek veled élni,de jobbik esetben magad laksz.
Te az én koromban tudod,de itt az a kérdés te hàny éves vagy?
Nagyon sok igazsàg van abban amit írsz,viszont a tanàrok keze sajnos még van kötve mert ha véletlenül rà szól a falu bikàja gyerekére akkor fut be az iskolàba pofàn vàgni a tanàrt!
Viszont a te az a korosztàly vagy akit még meg neveltek akàr fizikai erővel is. De a mostoha anyàmat ha làtnàd akkor lehet megvàltozna a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!