Bele szerettem apám nőjébe?
Nagyon gáz,de bele szerettem az apám nőjébe,anyámmal élek de szoktam az apámmal is lenni főleg hétvégente.
Anyámmal már elváltak 4 éve,apámnak csak most lett kapcsolata,de nagyon szép a nő és nagyon kedves velem. Eleinte azt hittem csak fellángolás de nem..szerelmes vagyok és csak ő jár a fejemben,és ami a legrosszabb hogy féltékeny vagyok a saját apámra.
Apám 53 éves a nő 44 én meg 23.
Adjatok tanácsot mit csináljak mert bele őrülök,komolyan mondom.
Komolyan mondom ide kár bármit ki írni,ami kamu arra érkeznek a normàlis válaszok és ami nem kamu az meg ,,messziről kamuszagú,,
Tényleg kezdődik az iskolaszünet,biztos vagyok benne hogy az alapiskolások irkodjàk ezeket a kamu érveket 😑
Nem, én nem írtam, hogy kamu. Pont, hogy elhiszem, hogy a te fejedben ez a szerelem sajnos, ami mint kiderült, nagyon messze áll a valósághoz.
Az, hogy ebből mit értesz, hogy reagálsz, azzal neked van dolgod.
Én ennyit tudtam tenni. Sajnálom, hogy még itt tartasz, de hogy jobb legyen, az csakis rajtad áll, nem a válaszolókon.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!