Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezd nagyon elegem lenni! Mit...

Kezd nagyon elegem lenni! Mit tegyek, igazam van? Ez így természetes?

Figyelt kérdés
Egy másfél szobás pici lakásban élek a párommal,van egy 8hónapos babánk. Majdnem 4hónapos koráig egyedül voltam vele,a párom rengeteget dolgozik. Nagyon messze lakunk mindkettőnk családjától,így nem volt semmi segítségem. Aztán a párom kitalálta hogy mi lenne ha az anyja pár hónapra eljönne segíteni. Mondanom sem kell nagyon örültem neki,mert már nagyon ki voltam. De már akkor mondtam hogy 1-2hónap,mert én nem akarok senkivel együtt élni. Már 4 hónapja itt él,és a párom mondta had maradjon hosszútávon,mert nekem milyen jó lesz mert majd lesz segítségem mindég. És ha visszamegyek dolgozni,ő lesz a gyerekkel. Az sem mellékes hogy így az anyósomnak nem kell télére tüzelőt venni,és elviselni az öccsét. Az anyósom szociális segélyből él,az iszákos testvérével,egy víz és fürdőszoba nélküli házban. Ahogy idejött nagyon hamar megmutatta magát,olyan lusta mint a bűn. Mára odáig eljutottunk hogy semmiben nem segít. Főzni nagyon néha főz,sütni egyáltalán nem. Nem takarít,nem mos,nem jár boltba,nem viszi le a gyereket a levegőre,és úgy mosogat,hogy mindég utána kell csinálnom. A kisszobában alszik a gyerekkel,a baba kezdetektől ott alszik külön. Megeszik olyan dolgokat amihez még én sem nyúlok hozzá. Rezsibe nem ad semmit,ha megkapja a pénzt kajába sem ad,ő vesz de az 2napra nem elég. A gyerekkel nem játszik,amíg csinálom a dolgomat,ha szegénykém megnyekken akkor már biztos éhes,vagy álmos. Nem lényeg hogy egy félórája evett,és ki kéne már venni a kocsiból vagy a kiságyból. Szerinte egy ilyen idős gyereknek naponta vagy 6-szor 2-3órát kéne aludni. Állandóan kiabál nekem hogy csináljak a gyereknek enni,mert biztos azért sír,miközben ő ott ül felette. Már kezd nagyon betelni a pohár! Már mondtam a páromnak hogy beszéljen az anyjával,hogy valamit változtasson mert már abszolút mi tartjuk el. Mert ha én mondom abból harag lesz,így is nagyon nehéz türtőztetni magamat. Arról nem is beszélve hogy ha visszamegyek dolgozni hogy merjem így ráhagyni a gyereket. Szegénykém egész nap be lenne zárva,mert ő ki nem megy vele. Ti mit tennétek?
2010. okt. 12. 12:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem ertem, hogyha a ferjed azert akarta, hogy ott legyen az anyukaja, hogy segitsen nektek, akkor miert nem latja, hogy nem hogy nem segit, de meg ot kell kerulgetni? Lehet, hogy tudat a ferjed az anyukajat nem tudja elengedni es o akar vele elni. Mindenkeppen beszelj a ferjeddel, hogy legalabb tartsa el magat az edesanyja. Neked ettol nem konnyebb, hanem nehezebb lesz a dolgod. Ezt kellene elmondanod mindkettojuknek.
2010. okt. 12. 13:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az meg teljesen normalis, hogy 8 honapos ejjel meg felebred. Nekem meg a 2 evesem is felebred ejjel. A gyerekek nem egyformak, nem lehet ilyen semak alapjan meghatarozni, hogy mit mikor csinal minden gyerek. Nem robotok.
2010. okt. 12. 13:29
 13/15 A kérdező kommentje:
A párom azért akarta hogy jöjjön az anyja,mert látta mennyire kivagyok merülve. Ő sem gondolta hogy ez lesz. Nagyon hasfájós volt a babám,sokat szenvedtünk mind a ketten és néha már az ájulás szélén jártam. Nem hibáztatom őt semmiért.
2010. okt. 12. 13:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
En is egyedul vagyok a gyerekkel, de meg igy is jobb, mintha meg valaki plusz a nyakamon logna es mindenbe csak belekotne...meg kell neki mondani, hogy neked meg egyedul is sokkal konnyebb, mint igy. A ferjed nyilvanvaloan nem akar ezen valtoztatni, kulonben mar szolt volna az anyjanak es nem azt hajtogatna, hogy majd o vigyaz kesobb a gyerekre, mert mar most is latja, hogy nem lehet rabizni.
2010. okt. 12. 13:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Beszélj a pároddal, mond meg neki hogy egyáltalán nem segít, és ha visza mész melózni olcsobb egy ovi mint egy másik embert eltartani ettetni, fürdetni, viszitek majd magatokkal ingyen nyaralni, nem lenne jobb még egy gyereket eltartani mint egy ingyenélő rokkont?

Gondolja át a párod hosszútávon mennyi idegeskedés és pénz ha ott marad.

2010. okt. 12. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!