Kezd nagyon elegem lenni! Mit tegyek, igazam van? Ez így természetes?
Én anyós vagyok.de lesülne a képemről a bőr ha így bepofátlankodnék a menyemhez és a fiamhoz!Eszembe sem jutott volna,hogy a nyakukba varrjam magam!
Én azt tanácsolom neked,hogy egy hétvégén amikor mindhárman otthon vagytok(te,férjed és az anyós) erőltesd a családot egy beszélgetésre..Mond el nyugodtan,hogy milyen az anyósod,és inkább teher mint segítség! Mond el nyugodtan,hogy ideje a mamának hazamennie,mert ez így nem élet..Te nem a mamához mentél férjhez hanem a férjedhez!Ha a férjednek nem tetszik,akkor meg lehet neki mondani,hogy annyira eleged van az egészből,hogy felőled akár ő is hazamehet az anyjával..Azt hogy az anyós pattog,azzal ne foglalkozz,akkor mond meg neki,hogy szó sem volt arról,hogy végleg velük marad,és bőven elég belőle ennyi is..Ha nem tetszik neki,nyugodtan mehet...Ha letámadnak mindketten,és (bocsi hogy így mondom) de "kuss" a neved akkor egyértelmű,hogy soha nem leszel boldog..Soha nem fog a férjed emberszámba venni,és tönkre fogsz menni idegileg..Hidd el nekem nem fogja megérni...
Akkor gondolkodj el te,hogy a továbbiakban hogy lesz nektek a gyermekkel jobb..
Mondom én aki anyós vagyok...
Bizony mond meg a párodnak,hogy ez az ötlet nem jött be....
Kipróbáltad,lelkiismereted tiszta,nem jó lesz ez úgy látod,és nem miattad....
Jó fej a 12:43-as anyós. :D
Ugyanezen végigmentem amin Te, csak szerencsére eggyel több szoba van, így ott aludt az anyós.
Szeptemberben volt a válóperes tárgyalásunk. Asszem ezzel mindent elmondtam. MÉG MA rakd ki a kedves mamát, tedd fel egy vonatra vagy mittudomén, de szabaduljatok meg tőle. Én nem tettem, ez lett a vége. RÁMENT a kapcsolatunk. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!