Kinek mi a véleménye arról, ha valaki az életét adja a testvéréért/gyermekéért/szüleiért/barátjáért?
Én nem másnak akartam adni az életemet még tini koromban, hanem meghalni akartam azaz a Dunába akartam ugrani, mert az akkori tini szerelmem "megcsalt" a legjobb barátommal.
Tiniként ugyanis még hittem az igaz szerelemben és persze a nőkben.
Azóta eltelt több évtized és sok-sok barátnő után rájöttem, hogy ha mindig a Dunába ugrottam volna ahányszor megcsaltak, akkor az összes vizet kipecsáltam volna a partra.
#23 Hát szerintem az pl egy tagadhatatlan előny, hogy felnőhet és nem meghal. Azt nem tudjuk milyen körülményekről van szó amúgy. Felnevelheti az apja vagy más rokon.
Az valamilyen szinten természetes dolog ha a szülőd meghal. Jó esetben ez történik, hogy az ember túléli a szüleit. Erre van szavunk, az árva. Ha az ember gyereke hal meg, arra nincs szavunk, mert akkora fájdalom amit nem lehet szóban kifejezni. Nekem egy gyerekem van, több nem is lesz. Ha ő meghal, az én életem is csak nyomor lenne onnantól. Míg egy gyerek azért ki tudja heverni ha meghal a szülője. Előbb-utóbb mindenkivel ez történik. A gyerekük halálat viszont csak a nagyon szerencsétleneknek élik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!