Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én látom rosszul vagy...

Csak én látom rosszul vagy mostmár tényleg az az általános, hogy 18-20 évesen elköltöznek a gyerekek otthonról?

Figyelt kérdés
Én 23 éves vagyok, anyukámmal élek. Még pár évig nem hiszem, hogy szóbajöhet az albérlet, egyébként is pénzkidobásnak tartom. Az itteni fórumokon is sorra olvasom, hogy rengetegen költöznek el 18, sőt akár 14 évesen. Ez az általános? Meg már cikinek tartják egyesek, hogy egy 20 feletti illető a szülőkkel él.
2010. okt. 11. 17:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Én meg azon a véleményen vagyok, hogy aki nem tud/akar otthon lakni, az fizesse a külön lakást. Én egy vasat nem adnék hozzá.
2010. okt. 11. 19:24
 22/25 anonim ***** válasza:
19:24 - Ez azért rossz felfogás, mert mi van, ha a szülők ölik egymást, a gyerekük meg villámhárító?
2010. okt. 11. 19:48
 23/25 anonim ***** válasza:
1924,a te gyerekd is majd futva menekül inkább egy lukba...
2010. okt. 11. 20:33
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én mindig is független szerettem lenni. Óvodás korom óta szerettem egyedül dönteni, már akkor "ügyes kislány voltam" és egyedül mentem haza a napiból.

Én most különlakom, albérletben, mondjuk egyetem miatt, 35o km-re. De nem tudom elképzelni, hogy egyetem után ismét haza költözzek. Saját életet szeretnék, beleszólás irányítgatás nélkül. Szeretnék a saját hibáimból tanulni...tapasztalatot szerezni...

Oké nem 18 évesen, meg 14 évesen, de azért huszonévesen nem szeretnék a szüleimmel együtt lakni, pláne ha családom van...

2010. okt. 11. 21:24
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem általános, de ha vannak terveid, akkor a suli után nemárt belekezdeni (már ha van miből).

Én spec. 23 vagyok 2 éve dolgozok, és jövőre költözök.

2010. okt. 12. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!