Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a harag vagy kérjek...

Jogos a harag vagy kérjek bocsànatot?

Figyelt kérdés

Van egy ismerösöm,aki rendszeresen tanàcsokat osztogat.

Babàt vàrok,és ö kitalàlta,hogy mindent hasznàltan vegyek.

Elutasitottam,mondvàn,én ujat terveztem pàrommal.

Mégis felhozta legalbb 3-szor az ötletet.

A màsik:

BBàrmit veszek enni,az nem jo.

Szerinte a hus gusztustalan,a gyümölcs ilyen,a szosz amolyan.

Bàrmit amit veszek megkritizàl.

Aztàn mondom,haa a babàm megszületik,a baba àgyban fog aludni nem velem.

Erre ö:

Remélem is.

Àthiv magànàl,kinl innivaloval.

Mondom,nem kérek,mert tea az nekem màr nagyon unalmas,tejet meg nem iszok.

Erre felhàborodik,hogy megsértettem...

Szoval a lényeg:

Mindig kritizàl,én 2 napja megmondtam neki,hogy volt neki is lehetösége gyereket nevelni,ugy nevelte ahogy akarta,az enyömet nevelem ahogy én jonak làtom,étel terén mindenkinek màs az izvilàga,ha neki nem tetszik,ne egye,e ne kritizàlja elöttem,és mi az hogy ö reméli hogy a baba az àgyàban fog aludni

Hisz ha akarom,aludhat velem is,vagy nem

Na erre 2 napja nem keres,holott elötte mindennap csengetett.

Jogosan haraGSZIK-E

2008. dec. 30. 10:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%

Dúlnak a hormonok anyuka.

Szerintem ezeken nem akadsz így ki, ha nem vagy terhes, csak szimplán nem értesíted a dolgaidról azt a bizonyos ismerőst.

Szerintem ha nem túlságosan közeli ismerős, ne zavartasd magad, hogy nem áll szóba veled, szerintem jobb, hogy a terhesség alatt már nem traktál a hülyeségeivel.

Ha meg azért szereted, meg amúgy jóban vagytok, akkor is, ha így mondtad neki, mint ahogy ezt most te leírtad, akkor sem mondtál neki olyan durvát, amin élete végéig pityeregnie kéne. Téged ez zavart, én sem viselném el a legjobb barátnőmtől sem, ha ennyire kiakasztó lenne.

Ne lelkizz ennyit, örülj a babádnak :D

2008. dec. 30. 14:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked van igazad, ne is foglalkozz a kellemetlen szomszéddal: ha meg elsírja magát a lépcsőházban, hát úgy kell neki. Borzasztóan utálom én is az olyan embereket, akik állandóan beleütik az orrukat mások életébe, és megmondják, mit miért és hogyan kellene csinálniuk. Mintha ők lennének a hozzáértés csimborasszója... Szerintem az ilyen ismerősökért nem kár, az emberek meg mondjanak, amit akarnak. Ha bedőlnek annak, hogy a nő szerint te vagy a bunkó, hát úgy kell nekik. Adott esetben te is elmondhatod a saját verziódat a történtekre. Remélem, mielőbb sikerül megoldanod a helyzetet!
2008. dec. 30. 14:42
 13/14 A kérdező kommentje:

Làttam,ment a szokàsos vàrosi turàjàra,ahovà elvileg minden nap vele megyek.

Ma màr nem,söt tegnap sem.

Jol van ez igy tudom,csak valahol rosszul érzem magam,hogy még ö jàtszik sértödöttet.

Igen a hormonok is közrejàtszanak,öszintébb vagyok.

Végül is,màr csak néhàny hét,és itt a babàm,lesz aki lefoglal:))))))))))))

2008. dec. 30. 14:57
 14/14 anonim válasza:
Nem érdemli meg a bocsánatkérést és szerintem neked nincs szükséged ilyen barátra.
2010. jún. 24. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!