Tizenöt éves korban fiú anyjával alszik éjjel?
Körülbelül 15 éves koromig anyámmal aludtam éjjel. Nem mindig de heti 2-3 alkalommal.apám addig az én ágyamban aludt.
Ez okozhatott nálam valami bajt lelkileg most hogy felnőtt lettem? Pszichologussal beszéltem erről és ő nagyon meglepődött. Kérdezte hogy több is volt e alvásnál de nagyon felháborított és nemet mondtam ami így volt
Nyilvan a neveltetes is kozrejatszik abban hogy 27 evesen meg fogod Anyuci szoknyajat.
Es igen, hidd el, ez nagyon furcsa, hogy Anyaddal aludtal 15 eves korodig rendszeresen. Szerintem ez beteges. Ez a story kb azzal vetekszik , amikor par eve arrol olvastam hogy egy no majdnem 9 eves koraig szoptatta a gyereket. Nem tudom melyik a durvabb.
Az annyira nem jött le a kérdésből, hogy az együttalvádra édesanyádnak vagy neked volt inkább igényed?
Esetleg gyerekként féltél a sötétben, vagy egyedül aludni és így érezted magad biztonságban? Apukádat egyáltalán nem is zavarta a kialakult helyzet?
#16 Neked pedig annyit, hogy te és az anyád is nagyon durván betegek vagytok mentálisan, és konkrétan bűncselekmény, amit műveltek. Mindkettőtöknek sürgősen pszichiáterhez kellene fordulnia, mert ez borzasztóan beteg dolog.
Bocsánat, átfutottam a válaszod felett, miszerint az édesanyád félelméből adódón kellett vele aludnod.
Azóta is fél egyedül aludni?
Nagyon remélem, hogy az anyab@szós válaszok csak polgárpukkasztások. Nem akarom elhinni, hogy ilyen van.
Ha anyukád arra kért, hogy ezt ne mondd el senkinek, akkor ott valami probléma van.
Biztos, hogy nem történt semmi?
Lehet, hogy nem emlékszel, az agyad így védekezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!