Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tizenöt éves korban fiú...

Tizenöt éves korban fiú anyjával alszik éjjel?

Figyelt kérdés

Körülbelül 15 éves koromig anyámmal aludtam éjjel. Nem mindig de heti 2-3 alkalommal.apám addig az én ágyamban aludt.

Ez okozhatott nálam valami bajt lelkileg most hogy felnőtt lettem? Pszichologussal beszéltem erről és ő nagyon meglepődött. Kérdezte hogy több is volt e alvásnál de nagyon felháborított és nemet mondtam ami így volt

2023. máj. 30. 22:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
Itt inkább anyádnak van valami súlyos baj a fejében.
2023. máj. 31. 00:00
 12/24 anonim ***** válasza:
81%

Nyilvan a neveltetes is kozrejatszik abban hogy 27 evesen meg fogod Anyuci szoknyajat.

Es igen, hidd el, ez nagyon furcsa, hogy Anyaddal aludtal 15 eves korodig rendszeresen. Szerintem ez beteges. Ez a story kb azzal vetekszik , amikor par eve arrol olvastam hogy egy no majdnem 9 eves koraig szoptatta a gyereket. Nem tudom melyik a durvabb.

2023. máj. 31. 00:21
 13/24 anonim ***** válasza:
79%

Az annyira nem jött le a kérdésből, hogy az együttalvádra édesanyádnak vagy neked volt inkább igényed?

Esetleg gyerekként féltél a sötétben, vagy egyedül aludni és így érezted magad biztonságban? Apukádat egyáltalán nem is zavarta a kialakult helyzet?

#16 Neked pedig annyit, hogy te és az anyád is nagyon durván betegek vagytok mentálisan, és konkrétan bűncselekmény, amit műveltek. Mindkettőtöknek sürgősen pszichiáterhez kellene fordulnia, mert ez borzasztóan beteg dolog.

2023. máj. 31. 01:30
 14/24 anonim ***** válasza:
98%

Bocsánat, átfutottam a válaszod felett, miszerint az édesanyád félelméből adódón kellett vele aludnod.

Azóta is fél egyedül aludni?

2023. máj. 31. 01:32
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
"Anyukámmal folyamatosan együtt vagyunk" ...ezért nincs barátnőd. Amúgy vannak népcsoportok, ahol ez jellemzőbb. Együtt élni anyukával.....
2023. máj. 31. 04:53
 16/24 anonim ***** válasza:
44%

Nagyon remélem, hogy az anyab@szós válaszok csak polgárpukkasztások. Nem akarom elhinni, hogy ilyen van.

Ha anyukád arra kért, hogy ezt ne mondd el senkinek, akkor ott valami probléma van.

Biztos, hogy nem történt semmi?

Lehet, hogy nem emlékszel, az agyad így védekezik.

2023. máj. 31. 06:41
 17/24 NTBS ***** válasza:
100%
Nem átlagos.
2023. máj. 31. 07:10
 18/24 anonim ***** válasza:
14%
Ostobaság. Az én gyerekeim is bekéretzkedtek az ágyamba még 14 éves korukban is. Igez, ritkán, de volt ilyen. 19 évesen különköltöztek egyetem miatt. Rendszeresen hazajárnak, mert jól érzik itt magukat. De van párkapcsolatuk, leváltak, minden oké. Beteg az, aki többet lát ebbe, mint ami.
2023. máj. 31. 08:27
 19/24 anonim ***** válasza:
72%
Ezt nem mondjátok komolyan!
2023. máj. 31. 13:40
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Èn ismerek egy felnőttet (most 20 èves), aki 16 èves koràig az anyjàval aludt, mert vannak ilyen ragaszkodós "anyàs tìpusú" emberek. Màra kinőtte, teljesen normàlis felnőtt.
2023. máj. 31. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!