Tizenöt éves korban fiú anyjával alszik éjjel?
Körülbelül 15 éves koromig anyámmal aludtam éjjel. Nem mindig de heti 2-3 alkalommal.apám addig az én ágyamban aludt.
Ez okozhatott nálam valami bajt lelkileg most hogy felnőtt lettem? Pszichologussal beszéltem erről és ő nagyon meglepődött. Kérdezte hogy több is volt e alvásnál de nagyon felháborított és nemet mondtam ami így volt
Nincs semmi bajom, csak megijesztett a pszichológusom hogy szerinte ez perverz.
De tényleg sokszor volt hogy apukám nem volt otthon éjjel mert barátaival szórakozni ment anyukám meg nem mert egyedül aludni félt a betörőktől és olyankor mindig behívott az ágyába és kérte hogy aludjunk együtt.
Az anya szexualizálta a gyerekével való viszonyt. Ez akkor is így van, ha semmiféle erotikus cselekmény nem történt.
Mellesleg a férje távoltartására is felhasználta a gyerekét.
Kérdező, van párkapcsolatod? Ha igen, akkor az kiegyensúlyozott, boldog?
Anyukádról le tudtál válni?
Nem hinném, hogy ebből lelki problémát kellene kreálni felnőttként.
Valóban nem túl szokványos, de ha belegondolunk, hány de hány család el egyetlen egy szobában, akkor ezen végképp nem kell rugozni utólag.
5*
Sajnos nincs párkapcsolatom, csak szexelni szoktam más nőkkel. Még nem is volt két hétnél több ideig pedig már 27 vagyok.
Anyukámmal folyamatosan együtt vagyunk, járunk színházba, kirándulni, plazazni, étterembe stb otthon is együtt nézzük a tvt, rengeteget beszélgetünk veszekszünk. Apukám is velünk lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!