Mi a véleményetek arról, mikor egy felnőtt nőt a családja, és a férje tart el, mert még tanul?
A család már nem szó szerint pénzeli, hanem pl. mikor elkezdtek építkezni a férjével, mondták, hogy a lakást, amiben lakott és a szülei vették, tartsa meg, adja ki. Vagy az autóját az apja lízingeli, ő hordja a márkaszervizbe.
A férje meg teljesen eltartja, közös a minden is. Mert hogy egyetemre jár, és nem dolgozik mellette... Felnőtt, férjes asszonyként ez nem ciki valahol?
Látod, általában nem, ez belefér. Főleg ha nő az illető. Ha férfi, akkor lúzernek számít.
Szerintem az, ciki. Gondolom nem 18 éves elsőéves egyetemista, ha férje van, és "lakása, amiben lakott", hanem inkább a késő 20-as éveit tapossa. Én is elvégeztem az egyetemet, addig anyámék tartottak el részben, de nem játszottam felnőttesdit. Ez alatt az idő alatt is volt ösztöndíjam és mindenféle időszakos jövedelmem, amiből valamelyest tehermentesítettem őket. Utána a posztgrad képzés során már tök önállóan tartottam el magam. Nem is nagyon ismerek embert, akit ilyenkor még eltartanak, pláne nem azt, hogy lakás, kocsi stb. Az sem értem mi a többes szám oka, hogy "építkeznek", ha nincs jövedelme. Max a férje meg a szülei együtt. De mindegy, vannak akik így élnek évtizedekig.
Közöd hozzá, kérdező?
Ha nekik így megfelel, márpedig nagyon így fest.............akkor Neked kívül tágasabb!
Köszönöm a válaszokat!
Valaki kérdezte, ki vagyok én itt. Az említett nő, csak féltem, ha E/1.-ben írom ki a kérdést, szét leszek itt szedve.
A tanulás nem egyenlő a semmittevéssel, sőt!
Nehogy már rosszul érezd magad, elvégzed az egyetemet és bőven lesz időd dolgozni egészen nyugdíjas korodig. Szóval egyáltalán nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!