Miért nem képesek egy ilyen egyszerű dolgot megérteni?
Figyelt kérdés
Ugye időnként meg kell látogatni apámmal anyámat és a nagyszüleimet, de sajna most az irritáló élettársát is elrángatta apám. Nem képesek felfogni hogy a nonstop csipogás és órákon keresztüli emberi társsaság kikészít! Én nem bírom hosszútávon elviselni az embereket, pláne nem a családom. Már fel emeltem a hangom mikor nagyanyám ezredjére kérdezte meg hogy eszem e valamit. Szerencsére most az éjszakát egyedül tölthetem. Nem értem minek kellett 4 napra jönni. Nem elég hogy nonstop dolgozom és nincs egy szabad hétvégém hogy játszak és kikapcsoljak még ez is.. Szerencsére hamarosan eltakarodnak és nem kell hallgatnom a csipogást. Jóval szívesebben kockulnék otthon mintsem a családommal törődjek, de hisztit sem akarok.2023. máj. 19. 19:26
1/11 anonim válasza:
Most a vinnyogásból amit levágtál: mi is a nyűgöd?
2/11 anonim válasza:
Apáddal és az ÉLETTÁRSÁVAL látogatjátok ANYÁDAT????
3/11 anonim válasza:
Valószínűleg te vagy az egyetlen introvertált ember a családban, a többiek extrovertáltak. Ez okozhatja a konfliktusokat.
4/11 A kérdező kommentje:
2.Nem találkoznak
2023. máj. 19. 19:59
5/11 A kérdező kommentje:
Amúgy, azért akadtam ki mert fáradt vagyok és sok volt a mai, és jó ideje nincs egy szabad hétvégém hogy jól érezzem magam.
2023. máj. 19. 20:01
6/11 anonim válasza:
Akkor úgy teszel mintha felnőtt lennél, közlöd a többiekkel hogy nem alkalmas, és hiszti helyett NEM családozol. Ebben mi az az egetverő nagy probléma?
7/11 anonim válasza:
Az, hogy akkor nem tudna min hisztizni a gyakorin.
8/11 anonim válasza:
Ez van, ha az ember felnőtt létére gyerek státuszban csücsül..
Bro növessz tököt... 🙄
9/11 anonim válasza:
Hát ha valóban felnőtt vagy akkor a viselkedésed kéne ehhez igazítanod.
10/11 anonim válasza:
Ugye időnként meg kell látogatni apámmal anyámat és a nagyszüleimet - nem kell meglátogatni :D Nem 4 éves vagy, bár felnőni sem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!