Ha már 100 esélyt adtam a páromnak, megérdemelne egy 101. -et is? Szerintem nem.
Szóval, rengetegszer megbocsátottam neki, de a mai tettét nem tudom. Elegem van, hogy mindig megbocsátok, és semmi változás nem történik.
Másfél évig tűrtem, ma elmondtam neki mindent amivel megbántott, és hogy legyen vége.
Azt mondta megváltozik, és hogy nem akar elveszíteni, mert én vagyok neki az igazi. Megkértem, hogy menjen el, ne okozzon több fájdalmat.
Több mint 1 órát könyörgött hogy béküljünk ki, de nem ért el vele semmit, így elment.
"Búcsúzóul" még a fejemhez vágta, hogy biztosan megcsaltam, és már van más akit szeretek.
Azalatt az egy óra alatt is ugyanúgy viselkedett mint az elmúlt 1,5 évben, tudom hogy nem képes megváltozni, akkor miért igérget? Nehezen, de végülis elfogadta, hogy vége.
Annyiszor de annyiszor megbántott. És én mégis hittem benne, hogy de, igen, megfog változni, tisztelni fog mint nőt... de nem. :(
Teljesen világossá vált, hogy én csak arra kellettem, hogy ha neki olyan kedve van, szétrakjam a lábam, és ennyi.
Szomroú vagyok, és dühös magamra, hogy már az első rossz dolognál el kellett volna hagynom. Észre kellett volna vennem az agresszivitását... és nem magamban keresni a hibát, hogy biztosan az én hibám, hogy megütött. :(
Többször elmondtam neki, hogy mi nyomja a szívem, de egyik fülén be, másikon ki.
Ma valami apróságon összekaptunk, és el akart menni. Elvettem a telefonját, hátha ezzel maradásra bírom, hogy beszéljük meg ezt a dolgot.
Szétszakította a nadrágomat, vagyis letépte azt a részt ahol a zseb van, és kivette belőle a telefonját.
Elment, majd pár perc múlva visszajött, hogy béküljünk ki, bocsánatot kér stb.
Úristen még meg is ütött?????????
Na hát akkor meg tényleg ne hagyd magad!!!!
Az egész életedet tönkre teszed ha megbocsátasz!Ennél szemétebb dolog nincs mint kezet emelni egy nőre!! Gondolj arra, ha vele maradsz, és majd egyszer lesznek gyerekeitek, ilyen apát szeretnél számukra????
Ne gondolkodj, ne nézz hátra. Lesz más, és lesz olyan, hogy visszagondolsz és visszavágysz... nekem mondjuk annyi "szerencsém" van, hogy a mai napig megmaradt bennem a félsz a verések miatt, és ha a mostani párom megemeli a kezét (el akar venni mellőlem egy poharat, vagy a távirányítót, tehát nem megütni akarna, olyat soha nem tenne), azonnal jönnek a "reflexek", összehúzom magam és nagyjából védem a fejem... na ILYENKOR jutnak eszembe a dolgok... lesznek neked is ilyen "flashback" szerű élményeid... de egyelőre felejts és nehogy visszamenj, bármit is mond!!!
Egy most 25 éves lány, aki négyszer ment vissza.
Megütött, megalázott, minden k-nak elmondott...:(
Remélem aki ezt olvassa tanul az én esetemből. :(
Ha már én iyen hülye voltam, hogy nem hagytam el az első pofon után....
És van pofája sms-t irni, hogy "nem gondoltad meg magad?".
Hát nem!
Elnézést hogy sokat írok, de muszáj kiírnom magamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!