Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukám meghülyült (? )! Mit...

Apukám meghülyült (? )! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Apukám 39 éves és mindig katona volt (azóta biztonsági őr). Amikor kiderült, hogy gond van a lábával és nem lehet tovább katona minden baja volt vagy fél évig szinte hozzá se lehetett szólni. Ő már kiskorában eltervezte, hogy katona lesz. Ezen kívül van egy másik "házunk" amit megcsinált ilyen nem is tudom minek. Ilyen tök katonás hely lett (nem tudom mi a neve). Vannak fegyverei is és ott szokott gyakorolni, nagyon sokat szokott edzeni. Vannak katonaruhái, katonás "autói" (most akar venni még egyet...) meg minden ami katonás. Ezeket mostanában csinálja. Ha tesiből kapunk mondjuk egy hármast (van egy húgom(13) és egy öcsém(11)) akkor egyből az van, hogy bénák vagyunk. Amúgy szeret minket és mi is őt. Most nem tudom eldönteni, hogy ez normális vagy sem. Nem tudtam normálisan megfogalmazni ezért lehet, hogy nektek nem tűnik olyan vészesnek de szerintem az. A viselkedése olyan izé...

Már anyukám is észrevette de nem beszélünk róla. Szerintetek tudok/tudunk valamit csinálni?

15/L

2010. okt. 10. 12:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen, normális. Miért ne lenne normális?
2010. okt. 10. 14:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát kicsit gondolj bele totál megválltozot az élete, valószinű anyagilag is sokkal rosszabbul jöttök ki,

nehéz most neki és a katonai hobbyival próbálja elterelni a gondolatait. Állj mellé beszélges vele idő kell neki hogy feldolgoza a helyzetet.

2010. okt. 10. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!