Mama otthonban nevelve érzem magam mit tegyek?
Normális családban általában dédelgetve, babusgatva él a GYEREK, csakhogy te már bőven nem vagy gyerek a 22 éveddel.
Ennyi idősen már az egészséges FELNŐTT képes saját sorsáról döntéseket hozni.
A személyiség kialakulása nem helyrajziszámfüggő, lehetsz te akár a szüleiddel egy lakásban is szuverén felnőtt és tőlük különöltözve is egy nyámnyila, tehetetlen Pán Péter, aki otthonról hordja a kaját és hazaviszi a szennyest.
Először is a fejedben kellene rendet tenni, hogy TE mit akarsz magaddal!
"Nagyon szeretem a szüleim de nem egészséges, viszont nehéz lenne elszakadni tőlük."
Mi köze a kényelmednek, a lustaságodnak, a szeretethez és az elszakadáshoz?
Semmi!
Csak ezekért a szolgáltatásokért azzal fizetsz, hogy gyerekstátuszban tartanak.
Valamit, valamiért!
Én 200 km-ről is szeretem a szüleimet és nem szakadtam el tőlük, miközben élem a normális családi életem a házastársammal és a gyerekeimmel.
Az 1000 km-re élő testvéremmel is napi kapcsolatban vagyok, állítom, hogy szorosabb kötelékben mint sokan, akik egy utcában laknak.
Tehát az érzelmi összetartozást nem a távolság szabja meg, csak neked roppant kényelmes a teljes körű kiszolgálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!