Erőltessem-e ezt a " dreamfamily" kérdést?
Évi 2x szoktam haza látogatni mert messze lakok. Anyámmal sose volt ez az öribari kapcsolat. De elegendtem a kiskori sérelmeket amit okozott próbáltam felfogni felnőtt ésszel h lehet akkor az volt a helyes út mert nem volt más választása.
De amikor haza megyek állandóan a munkahelyéről beszél... A munkatársa jajj így a munkahely jajj így a kolléga meg panaszkodik bátyámra aki lusta nem csinál semmit. Nem lehet vele beszélni semmiről.
Elmegyünk mamámhoz ő szintén ez. Le se szarnak annyit megkérdez h hogy vagyok, van e munkám ..de ott meg mindenki másról szomszédok gyerekei stb elbeszêlgetnek anyámmal én meg ülök azt eszem a sütit... Meg nővéremről áradoznak pedig tudják én nem beszélek vele. De kívancsi lennék rólam beszélnek e nővéremnek...
Fáj h levagyok szarva, mindig a hibát találják.
Pl. 5 hónpig nem volt munkám, becsúsztam sok számlával hitellel , nem segítettek ki kajára se aztán úgy döntöttem kimegyek külföldre dolgozni akkor ezt egyenesen megtiltotta mamám... Mert " minek"? Itthon is van munka. Pedig csak én tudom mennyi millió helyre adtam be nem válaszoltak. Utána meg se k3rdezték milyen volt hogy éreztem magam
Mi hasonlóan vagyunk (sajnos) a soproni unokatestvéreimmel. Ezért aztán évi 1-1 egy-egy jópofizós találkozó oda-vissza, tehát itt nálunk és ott náluk, és kész.
Lerójuk a kötelező köröket (de minek!),anyám mindig viszi a lányoknak a csokit, az apjuknak a bort, ők vissza ugyanígy csak más bor és más csoki (egyszer vittük vissza azt, amit kettővel korábban ők hoztak - na azon volt nagy röhögés) - oszt jónapot, csókolom.
De ez olyan messze van mindenféle dreamtől, álomtól meg álomcsaládtól, mint innen Magyarországról mondjuk Új-Zéland.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!