Erőltessem-e ezt a " dreamfamily" kérdést?
Évi 2x szoktam haza látogatni mert messze lakok. Anyámmal sose volt ez az öribari kapcsolat. De elegendtem a kiskori sérelmeket amit okozott próbáltam felfogni felnőtt ésszel h lehet akkor az volt a helyes út mert nem volt más választása.
De amikor haza megyek állandóan a munkahelyéről beszél... A munkatársa jajj így a munkahely jajj így a kolléga meg panaszkodik bátyámra aki lusta nem csinál semmit. Nem lehet vele beszélni semmiről.
Elmegyünk mamámhoz ő szintén ez. Le se szarnak annyit megkérdez h hogy vagyok, van e munkám ..de ott meg mindenki másról szomszédok gyerekei stb elbeszêlgetnek anyámmal én meg ülök azt eszem a sütit... Meg nővéremről áradoznak pedig tudják én nem beszélek vele. De kívancsi lennék rólam beszélnek e nővéremnek...
Fáj h levagyok szarva, mindig a hibát találják.
Pl. 5 hónpig nem volt munkám, becsúsztam sok számlával hitellel , nem segítettek ki kajára se aztán úgy döntöttem kimegyek külföldre dolgozni akkor ezt egyenesen megtiltotta mamám... Mert " minek"? Itthon is van munka. Pedig csak én tudom mennyi millió helyre adtam be nem válaszoltak. Utána meg se k3rdezték milyen volt hogy éreztem magam
Ebben szerinted hol a 'dreamfamily'?
Mert én itt csak elqrt kapcsolatokat látok, nyoma sincs a családi idillnek.
Ők elmondják, miről szól az életük, milyen gondjuk van (gondolom, anélkül, hogy kérdeznéd őket). Te is tehetnéd ez. Vagy nincs ilyen? Akkor beszélj másról. Vagy örülj, hogy meghallgathatsz másokat, ha beszélni nem szeretsz.
Egyébként why beszélsz half angolul?
Nem tök mindegy miért így írtam? Tudtam h vki ebbe fog bele kötni
De el lehetne csak kb párhuzamos elbeszélés van egymás mellett pl: jajj képzeld mikor kint dolgoztam elmentem egy helyre ott tök szép volt a táj meg beültem enni egy helyi hagyományos ételt ettem...
X: hmm... amúgy meg a Marika sokat beteg azt a főnököknek már nem tetszik...
Kb így kell elképzelni a díszcsevejt
fiu? lany? hany eves vagy?
tul sokat adsz a velemenyukre es nem tesznek neked jot. te is latod.
az elso ugye mindig a kommunikacio - mondtad mar ezt nekik hogy erzed magad ilyenkor? mond el. lehet nem ertik meg, akkor könnyebben fogod megszakitani ezeket a latogatasokat es csak neha neha mesz. ennyi
Ezek le se szarnak téged, szakíts meg velük minden kapcsolatot.
Mi az hogy megtiltanak bármit? Nem mondod hogy ezért nem tudnál normális melót szerezni mert a 80 éves mami "megtiltotta" mint valami csokievést...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!