Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Na ilyenkor mivan? Most...

Na ilyenkor mivan? Most aggódjak, féljek?

Figyelt kérdés

Szóval: 3 é fél éve vagyok együtt a párommal. Nagyon szeretjük egymást, minden jó. Viszont a napokban feljött olyasmiről a szó, hogy ki mit szólna hozzá ha megcsalná a másik. Én elhagynám. Ő: megverne, nem is kicsit! Hát, nem esett valami jól! Mondtam neki hogy nőt nem szabad megütni, erre azt mondja, de annyira nagyon szeret hogy ő ezt tenné. Mert ha nem szeretne nem érdekelné.

Egyébként szinte biztosan tudom, hogy csak a megcsalásnál tenne ilyet, egyébként soha nem bántana. Ne mondjátok hogy hagyjam ott, nem fogom, mert egyébként nagyon jól megvagyunk, nagy a szerelem. És tudom magamról hogy soha nem csalnám meg, nem azért mert félek tőle hanem mert nekem ő kell, és én amúgy se vagyok megcsalós típus. Csak kérdezem, mi a véleményetek erről? 23/L

2010. okt. 9. 20:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én sem értem miért kell túldramatizálni ezt a dolgot. Azt írtad, hogy biztos vagy benne, hogy megcsaláson kívül semmi más miatt nem emelne rád kezet. Márpedig akárki akármit ír, ezt te tudod jobban mint a válaszadók. Hisz te vagy benne a kapcsolatban. Akkor pedig miért kell problémát csinálni az egészből? Esetleg tervezed hogy megcsalod valamikor? Nem? Akkor? Nincs miről beszélni.

Egyébként a holnap problémájával elég holnap foglalkozni és aggódni miatta.

2010. okt. 9. 21:05
 12/17 anonim ***** válasza:

21:05-ös szerintem ez nem egy olyan dolog, ami miatt ráér aggódni, ha már megtörtént a baj.

Keresztanyumat évekig verte keresztapám, pedig ő sem látszott gonosz embernek, sőt...nyilván azért házasodtak össze mert nagyon szerették egymást ők is. Az meg hogy keresztanyám nem mert ebből kilépni mert félt, már egy másik történet.

De a lényeg a lényeg, nem azt mondom dobd ki a párod kedves kérdező, csak juttasd el az agyáig, hogy ez nem így megy, és ezt most felejtse el mert rossz vége lesz az ilyen gondolkodásmódnak!

2010. okt. 9. 21:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nincs túldramatizálva. Én nem tudnék egy olyan emberrel együtt élni, aki fizikai erőszakkal fenyeget, BÁRMILYEN indokkal.

És ez milyen indok már? Annyira szeretlek, hogy úgy megvernélek???

23/L

2010. okt. 9. 21:57
 14/17 anonim ***** válasza:

21.05vagyok.

Azt írja a kérdező, hogy nem akarja elhagyni, ezt ne is írjuk. Azt is írja, hogy tuti nem ütné meg soha más okból.

Akkor mit lehet erre tanácsolni? -Maradj vele, és aggódj minden pillanatban mikor üt meg?-Azt írta, hogy vele marad, a mondat második felét meg h.lyeség lenne tanácsolni.

Az meg egyértelmű dolog, hogy minden kapcsolatban már az elején hozzászokik mindkét fél, hogy mennyit engedhet meg magának a másikkal szemben. Gondolom nem az első kapcsolata a kérdezőnek, tehát ő is tudja, hogy a határokat már akkor meg kell szabni.

2010. okt. 9. 23:39
 15/17 anonim ***** válasza:
..hát én is jól pofánverném, megrugdosnám a f@szimat, ha megcsalna!!!:-))))
2010. okt. 10. 00:29
 16/17 porcukormókus ***** válasza:

Én meg kitépném a gerincoszlopát, és tüdőn csapdosnám vele.. Pusztán szerelemből :D

Ja: 30N, de ez a történet szempontjából szerintem lényegtelen

2010. okt. 11. 01:02
 17/17 porcukormókus ***** válasza:

Előző vagyok! Eszembe jutott még valami: mindenképp hallgassátok meg az Alvin és a mókusoktól a Bizalom című nótát! Igazi csemege lesz a párod számára!)

Minden jót!

2010. okt. 11. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!