Na ilyenkor mivan? Most aggódjak, féljek?
Szóval: 3 é fél éve vagyok együtt a párommal. Nagyon szeretjük egymást, minden jó. Viszont a napokban feljött olyasmiről a szó, hogy ki mit szólna hozzá ha megcsalná a másik. Én elhagynám. Ő: megverne, nem is kicsit! Hát, nem esett valami jól! Mondtam neki hogy nőt nem szabad megütni, erre azt mondja, de annyira nagyon szeret hogy ő ezt tenné. Mert ha nem szeretne nem érdekelné.
Egyébként szinte biztosan tudom, hogy csak a megcsalásnál tenne ilyet, egyébként soha nem bántana. Ne mondjátok hogy hagyjam ott, nem fogom, mert egyébként nagyon jól megvagyunk, nagy a szerelem. És tudom magamról hogy soha nem csalnám meg, nem azért mert félek tőle hanem mert nekem ő kell, és én amúgy se vagyok megcsalós típus. Csak kérdezem, mi a véleményetek erről? 23/L
Én sem értem miért kell túldramatizálni ezt a dolgot. Azt írtad, hogy biztos vagy benne, hogy megcsaláson kívül semmi más miatt nem emelne rád kezet. Márpedig akárki akármit ír, ezt te tudod jobban mint a válaszadók. Hisz te vagy benne a kapcsolatban. Akkor pedig miért kell problémát csinálni az egészből? Esetleg tervezed hogy megcsalod valamikor? Nem? Akkor? Nincs miről beszélni.
Egyébként a holnap problémájával elég holnap foglalkozni és aggódni miatta.
21:05-ös szerintem ez nem egy olyan dolog, ami miatt ráér aggódni, ha már megtörtént a baj.
Keresztanyumat évekig verte keresztapám, pedig ő sem látszott gonosz embernek, sőt...nyilván azért házasodtak össze mert nagyon szerették egymást ők is. Az meg hogy keresztanyám nem mert ebből kilépni mert félt, már egy másik történet.
De a lényeg a lényeg, nem azt mondom dobd ki a párod kedves kérdező, csak juttasd el az agyáig, hogy ez nem így megy, és ezt most felejtse el mert rossz vége lesz az ilyen gondolkodásmódnak!
Szerintem ez nincs túldramatizálva. Én nem tudnék egy olyan emberrel együtt élni, aki fizikai erőszakkal fenyeget, BÁRMILYEN indokkal.
És ez milyen indok már? Annyira szeretlek, hogy úgy megvernélek???
23/L
21.05vagyok.
Azt írja a kérdező, hogy nem akarja elhagyni, ezt ne is írjuk. Azt is írja, hogy tuti nem ütné meg soha más okból.
Akkor mit lehet erre tanácsolni? -Maradj vele, és aggódj minden pillanatban mikor üt meg?-Azt írta, hogy vele marad, a mondat második felét meg h.lyeség lenne tanácsolni.
Az meg egyértelmű dolog, hogy minden kapcsolatban már az elején hozzászokik mindkét fél, hogy mennyit engedhet meg magának a másikkal szemben. Gondolom nem az első kapcsolata a kérdezőnek, tehát ő is tudja, hogy a határokat már akkor meg kell szabni.
Én meg kitépném a gerincoszlopát, és tüdőn csapdosnám vele.. Pusztán szerelemből :D
Ja: 30N, de ez a történet szempontjából szerintem lényegtelen
Előző vagyok! Eszembe jutott még valami: mindenképp hallgassátok meg az Alvin és a mókusoktól a Bizalom című nótát! Igazi csemege lesz a párod számára!)
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!