Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetesen csak 2013grammos a...

34 hetesen csak 2013grammos a babám. Aggódjak? Mennyi lenne ilyenkor az ideális?

Figyelt kérdés

Eddig minden vizsgálatom rendben volt,és normális ütemben fejlődött.Csak most a kötelező 34 heti uh-n derült ki, hogy levan maradva a fejlődésben.

Mitől lehet ez?

2008. dec. 21. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:
szia semmi baj, mindenki máshogy fejlődik,, nekem 32 hetesen már 2200gr körül volt, s 37 héten meg megszületett 3300gr mal. totál változó, vki 2400grmal születik, rendben van a babád ne aggódj
2008. dec. 21. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem nincs ezzel túl nagy probléma! Valóban kicsit kisebb az átlagnál, de ha azt vesszük, hogy az utolsó hónapban hízik egy kilót, akkor kb 3 kilósan születik meg. Az meg épp elég. De ha csak 2500 g lesz, az sem baj. Barátnőm végig kihordott második babája 2450 g lett, pedig hatalmas pocija volt. A baba teljesen egészségesen született, és a mai napig az!!

Úgyhogy szerintem ne aggódj.

Szép babavárást, és Boldog Karácsonyt!

2008. dec. 21. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia!Ez teljesen normális.Kimondta,hogy levan maradva?
2008. dec. 21. 21:07
 4/7 A kérdező kommentje:

Az uh-n mondták, hogy kicsi a súlya, és 1,5 héttel levan maradva a fejlődésben.

Most azért megnyugodtam,nagyon remélem, ha gond lenne már kiderült volna.Amniocentézisem is negatív lett.

2008. dec. 21. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia,nemlehet,h később fogant?Vagy a többi adata a korának megfelelő?Amúgy én már olvastam olyat is h vkinek megindították a szülést,azzal az indokkal h túl nagy a baba,aztán 2,5 kg körüli baba született.Szóval ezzel csak annyit akarok,h a gépek sem mindig pontosak...Egyébként ha meg tényleg ennyi,akkor sincs tényleg baj,2500-at simán eléri születésig,akkor meg már nincs baj.Nekem azt mondta az orvos mikor én is aggódtam a pici súlya miatt,h csak töltsük be a 37 hetet,hízni meg majd meghízik kint!Ne aggódj:)

Kellemes ünnepeket! 14 hetes anyuka

2008. dec. 21. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
A szobatársam 2200grammal szült 38 hétre.A kisfia teljesen egészséges volt.Két nap múlva már 80-akat szopizott.5 napra haza is engedték őket a kórházból.Azóta is minden rendben van velük!Ne aggódj!
2008. dec. 22. 10:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Papírforma szerint 2500-2600 gramm lenne a normális súly ennyi idősen. Viszont, mivel ez csak becsült súly, amit UH alapján produkálni tudnak, a helyedben nem aggódnék. Ha vizsgálatról vizsgálatra azt tapasztalod, hogy növekedett a picur, akkor nagy baj sem lehet.
2008. dec. 22. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!