Nem jövök ki az anyósommal, mit tegyek?
Sziasztok!
Nem tudom mennyire lesz hosszú a kérdés, de valahonnan tanácsot kell kérjek, a családom, barátaim csak annyit mondanak, hogy ne foglalkozzak vele, de nem tudok nem ezzel foglalkozni..
Nemrégiben volt az esküvőnk a férjemmel. Addig minden rendben volt köztünk, vagyis én azt hittem.
Esküvő után minden is elromlott. Ugye én 22 hetes kismama vagyok lassan.
Az anyósom elvileg örül az unokának, stb.., de nem tudom, nem ez neki ahogy látom az elsődleges dolog az életében.
Most tervezzük a külön költözést, s innentől romlott el minden, hogy közöltük, hogy én és a fia teljesen külön szeretnénk menni tőlük.
Elkezdett veszekedni, majd besértődni, hogy hát de minek nem azt a házat újítjuk fel, majd visszük oda a gyereket, de nem szeretnénk velük élni, s nem fogadja el. Azóta folyamatosan mennek a dobálózások, a fiával is alig beszél. Leülni vele nem tudunk, mivel nagyon zsémbes, házsártos. A munkahelyén is kibeszél, holott eddig azt hittem minden rendben van, jó kapcsolatot ápolunk egymással, rendben van, happy minden. Csak mint kiderült, mégsem így van az egész.
Mit tegyek, hogy megértse, hogy nem akarom tőle elszakítani a fiát, hogy nem szeretnék veszekedni vele, nem akarom megbántani, nem akarok rosszba sem lenni vele?!
Kezdem feladni az egészet..mert annyira nem lehet vele beszélni, hogy az eszméletlen..
Nagy sarkány az anyósod az egyszer 100%. :(
Probalj meg nem törődni vele, és összeszorított fogakkal kibírni, a 1,5 honapot koltozesig.
Kitatást! És mindezek elenére boldog babavárást!❤️🙏🏻😇
Miért kéne az anyósodnak az elsődleges dolognak lennie a te babád az életében? Nem kell. Van saját élete neki is nyilván.
Az mondjuk beteg, ahogy a különköltözést kezeli. Megértetni nem fogod vele, úgysem fogja fel és nem fogja elfogadni. Vagy attól fél, hogy magára marad teljesen.
Az írásodból nekem az jött le hogy falun éltek.
Minnél előbb költözzetek el tőle , mert erre rá fog menni a házasságotok!
Neked semmit nem kell csinálnod, nem kell magyarázkodnod csak élni az életedet a férjeddel és a gyereketekkel, KÜLÖN!
Kész ennyi
Semmilyen érzelmi zsarolásnak nem engedni, ha a férjed hezitál jól fejberverni! Vagy a ÉN és a gyereke vagy a Mama! Lehet választani
1. úgy senkivel nem házasodnék, hogy nem éltem vele együtt 2-3 éven keresztül - együttélés = KÜLÖN, kettesben!
2. gyereket meg pláne nem vállalnék egy ilyen kapcsolatba, tekintve, hogy nem smerem a másikat.
Az anyósnál lébecolás, az nem közös együttélés, amely során kiismered a barátodat, hanem elvagytok a gyerekszobában, néha segítesz főzni, ami össze sem hasonlítható, amikor külön háztartásban kell boldogulnotok.
Egyébként nagyon naiv vagy, ha azt hiszed, a felújítás 1 hónap. Hápersze, legfeljebb úgy, hogyha amúgy minden 100% rendben van a házzal, fűtés, gáz, csatornahlózat, normális nyílászárók, csak mondjuk ki kell festeni meg kitakarítani.
Úgy igen, 1 hónap.
Ismerősömék tavaly költöztek "költözhető házba". Ja épp csak a gáz nem volt normálisan bevezetve a teljes lakásba, és mire minden engedélyt, anyám kínját megkaptak 3 hónapuk ment rá - mindez nyár végén, persze, amikor lassan jön a hideg.
Decemberre lett is normális fűtésük, addig a hivatalokba rohangáltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!