Miért mond olyat a párom, amivel tudja, hogy megbánt?
Én (22 l) mindig ügyelek rá, nehogy valami olyat mondjak ,amin megsértődhet, mert nagyon érzékeny az ilyenekre, de ő megjegyzéseket tesz a családomra,arra, hogy tanulós vagyok,erre most az is kiderült, hogy náluk néha ki is nevetnek.Eléggé nekikeseredtem és ami a legjobban bánt, hogy tudja, hogy rosszul esik, mégis elmondja ezeket, de úgy mintha tök természetes lenne és valószínű a családjával együtt nevethet rajtam.Néha pedig olyan szerelmesek vagyunk, bújunk, nevetünk,mintha minden rendben lenne.
Veletek már előfordult, hogy gonosz megjegyzéseket tett a párotok?Mit tettek?Miért csinálja ezt?

Az a baj, hogy én is szoktam csúnya, gonosz dolgokat mondani a páromnak idegességemben, amit később aztán persze megbánok:s ő mindig mondja hogy soha nem tudna nekem ilyeneket mondani, mert nagyon szeret. Én persze a vita után bocsánatotkérek és legszivesebben elbőgném magam, annyira nem értem én sem hogy hogyan mondhatok annak az embernek ilyeneket akit a világon a legjobban szeretek.
Ez sajnos ilyen megmagyarázhatatlan dolog, talán lehet (!) azért csinálja, mert valamivel nagyon megsértetted régen és most így akar tudat alatt vagy direkt, bosszótállni.
Kérdezd meg ezért csinálja vagy más oka van rá. És mondd el hogy ez neked iszonyatosan rosszul esik.
20/L

Hát ha ő megsértődik azon ha te gúnyolódsz vele, ő viszont megteheti... akkor az úgy nem fair.
Nálunk oda-vissza megy a dolog. Néha megsértődünk mindketten (ha rossz passzban vagyunk) néha meg nevetünk mert poén.
Szülők előtt is simán kibeszéljük egymást... én pl rendszeresen trécselek az anyjával azon, hogy milyen trehány... ő meg közben ül és édesen pirul.
Szerintem tudni kell nevetni önmagunkon, ez sok mindent megold. Persze néha ha stresszes az ember, akkor még a bókon is meg tud sértődni...
Ugyanakkor az exemnek 1 gonosz megjegyzése is elég volt, hogy véget vessen a kapcsolatnak. Szóval attól függ ez is, hogy amúgy mennyire áll biztos lábakon a dolog. Ha ez csak a jéghegy csúcsa... akkor úgyis mindegy.

szerintem diekt idegesíteni akar ezekkel.
esetleg változz meg valamiben, menj el uj frizurát csináltatni vagy vegyél vmi szexit, hogy ne tűnj szürke kisegérnek:)
Vagy sminkeld ki magad, csábítsd el, szórakozz vele teis;)
Amugy röhögj azokon amiket mondd-vedd lazán, vagy ülj le és beszéld meg vele

ez egy bunkó nevetséges figura. Keress jobb pasit :)
mellesleg kíváncsi lennék, hogy mi az amin ennyire szórakoznak otthon rajtad... Más az, ha valakinek van valami hibája, amin lehet nevetni, és ő is nevet rajta, de más az ha gúnyolódnak valakin. Már ne haragudjon, de mi nevetséges van azon, hogy te tanulsz? gondolom ő meg hülye hozzá, és egyszerűbb téged kinevetni, hátha leránthat a maga kis együgyű szintjére. ne hagyd magad!!!
Aki szeret az támogat, ezt jegyezd meg!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!