Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tippek, amivel meglephetném a...

Tippek, amivel meglephetném a férjem?

Figyelt kérdés
Nincs semmi különös dátum, se szülinap, se semmi, csak gondoltam rá, hogy meg kéne lepni valamivel a férjem. Valami jó ötlet? :)
2011. aug. 25. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Tarts neki "kényeztető" napot: finom vacsi, habos fürdő gyertyákkal és pezsgővel, masszázs, erotika. Ez minden pasinak mindig bejön:-)
2011. aug. 25. 10:05
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Öltözz be k*rvának és táncolj neki.
2011. aug. 25. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

Hol laktok?

Vidd ki valami parkba,erdőbe,csomagolj mindenféle földi jót,kajálás,fűben fekvés aztán ***:))))

2011. aug. 25. 10:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez a parkos dolog jól hangzik. :) III. kerületben lakunk.
2011. aug. 25. 10:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Én a tárgyakat szeretem, nem tudom értékelni a vacsorákat és hasonlókat.

A párom azt szokta csinálni, hogy mindenféle úton-módon kideríti, hogy mire is vágyom épp(mestere ennek). Ha megvan, megveszi, és meglep vele. Mondjuk ehhez kell az is, hogy a másikat jól ismerjük.

Gondolom azért te is ismered annyira a FÉRJED, hogy tudd, mire vágyik.

2011. aug. 25. 10:09
 6/7 A kérdező kommentje:
A kényeztető nap sem rossz, én is valami ilyesmire gondoltam. :)
2011. aug. 25. 10:10
 7/7 anonim ***** válasza:
73%
Mondjuk ne csinálj semmit egy napig, úgy értem, hogy fözés, mosogatás, takarítás, mosás. Garantáltan meg fog lepödni.
2011. aug. 25. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!