Tippek, amivel meglephetném a férjem?
Figyelt kérdés
Nincs semmi különös dátum, se szülinap, se semmi, csak gondoltam rá, hogy meg kéne lepni valamivel a férjem. Valami jó ötlet? :)2011. aug. 25. 10:01
1/7 anonim válasza:
Tarts neki "kényeztető" napot: finom vacsi, habos fürdő gyertyákkal és pezsgővel, masszázs, erotika. Ez minden pasinak mindig bejön:-)
2/7 anonim válasza:
Öltözz be k*rvának és táncolj neki.
3/7 anonim válasza:
Hol laktok?
Vidd ki valami parkba,erdőbe,csomagolj mindenféle földi jót,kajálás,fűben fekvés aztán ***:))))
4/7 A kérdező kommentje:
Ez a parkos dolog jól hangzik. :) III. kerületben lakunk.
2011. aug. 25. 10:09
5/7 anonim válasza:
Én a tárgyakat szeretem, nem tudom értékelni a vacsorákat és hasonlókat.
A párom azt szokta csinálni, hogy mindenféle úton-módon kideríti, hogy mire is vágyom épp(mestere ennek). Ha megvan, megveszi, és meglep vele. Mondjuk ehhez kell az is, hogy a másikat jól ismerjük.
Gondolom azért te is ismered annyira a FÉRJED, hogy tudd, mire vágyik.
6/7 A kérdező kommentje:
A kényeztető nap sem rossz, én is valami ilyesmire gondoltam. :)
2011. aug. 25. 10:10
7/7 anonim válasza:
Mondjuk ne csinálj semmit egy napig, úgy értem, hogy fözés, mosogatás, takarítás, mosás. Garantáltan meg fog lepödni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!