Mi volt a leggázabb ajándék, amit egyik rokon a másiknak adott a családodban és miért volt ez gáz?
Egy ma olvasott kérdés inspirált. Ott írta valaki, hogy a nagyszülők a másfél éves gyereknek számológépet adtak ajándékba, és mutogatták neki, hogy "Látod, 120+30=150".
Erre egy másik válaszoló beírta, hogy az ő anyja neki és a férjének (mindketten harmincasok) ugrókötelet ajándékozott, mert azt gondolta, kint fognak ugrókötelezni.
Na, ilyen WTF ajándékokra gondolok. Nálatok is volt?
28. Hogy ne érezd magad egyedül, én 3 hónapos koromban padlóvázát kaptam anyáméktól, merthogy milyen jó lesz az, ha majd férjhez megyek, egy ilyen utcai árus cigánytól vették :DDD
Egyébként nálunk nem voltak ilyen családi ajándékozások, volt ilyen random c kosaras melltartó rokontól, mert kiderült, hogy rá nem jó és úgy gondolta, elhozza nekem :D a mai napig nagy rám az A kosár is, mert nincs mellem, akkor meg pláne lapos voltam mint az alföld de oké :D akkor nagyanyám adott egyszer xl méretű rózsaszín melegítőt, voltam 35 kiló meg utálom a rózsaszínt de legalább gondolt rám. Illetve a legnagyobb kedvencem, apám egy felújításon dolgozott és a szóban forgó házból kiselejtezett ilyen fekete gyöngyös ajtófüggönyből vagy miből levágott egy szálat majd hazahozta, hogy születésnapomra csináljak belőle magamnak nyakláncot xD feküdtem a röhögéstől.
Ami viszont felbaszós volt, hogy pár éve a páromnak sajnos gondjai akadtak az alkohollal, amiről a szüleivel is beszélt, kérte, hogy ne kínálják, ne tukmálják stb. Erre karácsonykor ajándék gyanánt konkrétan kapott egy szatyor piát az anyjától...
8 éve lejárt terhesvitamin.
(70 éves vagyok)
Egyik karácsonykor 4x kaptam meg ugyanazt a könyvet :D
És egy másikat is 2x.
Szeretek olvasni, mindenki tudja, csak épp a sok nagyeszű nem beszélte meg, ki mit vesz :D
Egyszer apáméktól meg aranyórát, mert az olyan szép - mostohaanyám ötlete volt úgy, hogy tudják, gyűlölöm az aranyat, és sohasem hordok aranyékszert.
Oké, azóta nem volt rajtam és nem is lesz. Megérte? Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!