Egy idősebb férfi mellett könnyebb boldogulni?
Egyre több velem egykorú (20-21 éves lány) idősebb pasival van együtt. Azok akiket ismerek és pl gyereket várnak, vagy összeházasodnak mostanában, azok 10-12-15 (van 20 is) éves korkülönbségű pasival vannak együtt. Mi lehet az oka ennek?
Én pl nem tudnám magam elképzelni egy 35-40 éves férfival, aki majdhogynem apummal egykorú :S
Nézd, az én barátom négy évvel idősebb nálam és elképesztően gyerekes. Ha bármi gond van, szalad apucihoz vagy anyucihoz, hogy megoldja, ha bármi komolyabb dologról van szó, menekül.
Kezdem nagyon unni. És múlik a szerelem, egyre zavaróbbak ezek a dolgok. Ha nem változik, elhagyom. És halálbiztos, hogy még egy ilyen gyerekkel nem fogok együtt élni. Persze nem feltétlen kell, hogy idősebb legyen, az is oké, ha fiatal és normálisan gondolkozik. De sajnos az ismeretségi körömben is látom, hogy ez a legtöbb fiatalnál nem így van. Ilyen esetben mégis mit lehetne tenni?
Az én barátom 8 évvel idősebb nálam.
A velem egyidőseknek a bulizás, csajozás és egyéb dolgok járnak az agyukban, nehéz ezzel a korosztállyal komoly kapcsolatot kialakítani egy korombeli lánynak.
A mi kapcsolatunk nem arról szól, hogy neki sok pénze van, amit én elköltök (bár kivülről sokan ezt látják), hanem találtam egy érett férfit, akinek egy hülye buli nem lesz fontosabb mint én, és nem fog hullarészegen egy diszkóban megcsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!