Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy idősebb férfi mellett...

Egy idősebb férfi mellett könnyebb boldogulni?

Figyelt kérdés

Egyre több velem egykorú (20-21 éves lány) idősebb pasival van együtt. Azok akiket ismerek és pl gyereket várnak, vagy összeházasodnak mostanában, azok 10-12-15 (van 20 is) éves korkülönbségű pasival vannak együtt. Mi lehet az oka ennek?

Én pl nem tudnám magam elképzelni egy 35-40 éves férfival, aki majdhogynem apummal egykorú :S

2010. okt. 8. 21:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nézd, az én barátom négy évvel idősebb nálam és elképesztően gyerekes. Ha bármi gond van, szalad apucihoz vagy anyucihoz, hogy megoldja, ha bármi komolyabb dologról van szó, menekül.

Kezdem nagyon unni. És múlik a szerelem, egyre zavaróbbak ezek a dolgok. Ha nem változik, elhagyom. És halálbiztos, hogy még egy ilyen gyerekkel nem fogok együtt élni. Persze nem feltétlen kell, hogy idősebb legyen, az is oké, ha fiatal és normálisan gondolkozik. De sajnos az ismeretségi körömben is látom, hogy ez a legtöbb fiatalnál nem így van. Ilyen esetben mégis mit lehetne tenni?

2010. okt. 8. 22:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem, nem könnyebb boldogulni mellettük (legalábbis nem mindegyik mellett). Én nem vitatom, hogy sok fiatal nő a pénze miatt bukik az idősebb férfiakra. Viszont dühítő, hogy a legtöbb ember ezt sejti az ilyen kapcsolatok mögött, ráadásul folyamatosan apakomplexust emlegetnek. Én 10 éve élek egy nálam 19 évvel idősebb férfival, van egy gyermekünk is. Lehet, hogy van valami az apakomplexusban, mert rossz volt a gyermekkorom, viszont én sosem találtam korombeli fiúk között (vagy akár néhány évvel idősebbek között) olyat, akiben lett volna némi komolyság, vagy lehetett volna rá számítani (és nem anyagi értelemben). Aztán találkoztam Vele, és életemben először valaki figyelmes volt hozzám, tudott udvarolni (!), kitartott mellettem. És sosem éreztem magam aberráltnak, amiért jól érzem magam ebben a kapcsolatban. És hogy könnyebb -e boldogulni idősebb férfival? Az én párom elvált ember volt, amikor megismertem. A volt felesége a az utolsó ágyneműjére is igényt tartott, ő pedig adta, mert van tőle is egy gyermeke, és a kisfia igényeit nézte. A nulláról építettük fel a közös életünket, az együtt töltött évek alatt voltam sajnos én is, ő is munkanélküli (szerencsére nem egy időben), volt, hogy 200 forint volt a pénztárcánkban. És mégis túléltük, és együtt vagyunk. Szóval marhára semmi köze a könnyebb élethez.
2010. okt. 9. 03:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Az én barátom 8 évvel idősebb nálam.

A velem egyidőseknek a bulizás, csajozás és egyéb dolgok járnak az agyukban, nehéz ezzel a korosztállyal komoly kapcsolatot kialakítani egy korombeli lánynak.

A mi kapcsolatunk nem arról szól, hogy neki sok pénze van, amit én elköltök (bár kivülről sokan ezt látják), hanem találtam egy érett férfit, akinek egy hülye buli nem lesz fontosabb mint én, és nem fog hullarészegen egy diszkóban megcsalni.

2010. okt. 9. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!