Miért van az, hogy bizonyos „igénytelen” férfiak, vonzzák a nőket magukhoz?
Komolyan, vannak nők, akiknek bejönnek a ritkán fogat mosós, haverokkal folyton söröző, szinte mindig munkásruhában lévő férfiak.
Más férfiak, ápoltak, kedvesek, vannak érzelmeik,a háztartási munkából is kiveszi a részűket, és mégis, évekig nem találnak maguk mellé nőt.
Ezekben az esetekben még a pénz sem számot tevő, mert mindegyik férfi típusban megtalálható a csóró, vagy épp az átmenetileg állástalan.
A jellem az, amiben különbség van a két férfi típusban, és nem értem, hogy nők miért vonzódnak az előző típushoz.
Én ezt nőként nem értem, és egyre több férfi ismerősöm panaszkodik erre, miközben lassan negyven évesek lesznek.
A kolléganőim szerint, azért van ez, mert nem elég férfiasak. Hát nem tudom, lehet én vagyok a különc nő, de nekem a bunkózás nem férfias, meg a sörös lehelet. Inkább hozzon virágot.
Érdekes, hogy ti is hozzám hasonlóan látjátok, de akkor vajón miért nem találnak a szerintem igényesebb férfi társaim maguk mellé nőt.
Mert szoktam a férfi kollégákról erről beszélgetni, és nem tudok nekik mit tanácsolni. Ők, abban látják a problémát, hogy azért nem találnak nőt, mert nem járnak menő autóval, nincsen nagy egzisztenciájuk és pénzűk. Sőt újabban azt mondják, „ ronda vagyok, nem kellek senkinek”, vagy valami hasonló. Szerintem nem rondák, átlagos harmincas, negyvenes eleje korosztályról beszélek.
Lehet, hogy valami sors befolyásolja ezt? Mert én elhiszem, hogy nem jó nekik, mert beszélnek ezekről, hogy próbálkoznak, aztán sehol semmi.
A férjemet is megkérdeztem, ő szerinte túl érzelgősek. Mondom neki, te is az vagy. Erre ő, oké, de nekem szerencsém volt veled, de te vagy a kivétel nő, az a bizonyos 1%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!