Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hitetlen, és meg nem keresztel...

Hitetlen, és meg nem keresztelt nagybácsi miért verseng a keresztapa posztért?

Figyelt kérdés
Káromkodik mint a kocsis, felelőtlen. Nincs megkeresztelve sem, de erre a posztra pályázik. Én hot szerint próbálok élni, a gyermekem tőle nem latna semmi ilyesmit, főleg az ellentétjét látná. Miért olyan fontos ez a nagybácsinak?!

2023. ápr. 9. 13:27
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
68%
28, mondania sem kell, a pasi nincs megkeresztelve, nem lehet keresztszülő. Csak ez nem jut el a hívő kérdező agyáig és kattog a semmin.
2023. ápr. 9. 18:18
 32/39 anonim ***** válasza:
57%
Veled sem oké minden elhiheted! Én a helyedben azon gondolkodnék inkább el, amiket az emberek írtak [ és biztos lehetsz benne nem az alkoholizmus támogatása egyikük célja sem, legalábbis csodálkoznék rajta, ha így lenne ].
2023. ápr. 9. 18:54
 33/39 A kérdező kommentje:

Huhh, de sokan összegyűltünk itt. Igazi húsvéti fröcsögés lett, ahogy írják itt páran. Köszönjétek magatoknak. :)

31. Azt mondta hogy hinni teljesen felesleges, de megkeresztelkedne. Tehát változni sem akar, sokszor segítettem már neki, de ebben igazad van hogy csak annyit kell mondanom hogy NEM. Ja és eljut az 'agyamig' :D

Többiek fröcsögjetek tovább, azt nem veszitek észre hogy ti hogy ítélkeztek? De én nem mondhatom azt hogy nem tetszik az életstílusa, miközben nemet mond a változasra? Na ez a dueva amit ti csináltok

2023. ápr. 9. 19:01
 34/39 A kérdező kommentje:
Ja, a hitetlenek kedvence ez a ne ítélj dolog, közben a saját szemükben a gerendát sem látják.
2023. ápr. 9. 19:02
 35/39 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon feszültnek tűnsz Kérdező, tudunk segíteni neked esetleg ténylegesen valamiben? Az, hogy Húsvétkor itt írsz ki kérdést és azóta is felelsz folyamatosan ráadásul egyre idegesebben nem arra enged következtetni otthon minden rendben. Nem "fröcsögött" itt senki most direkt vissza olvastam kicsit túl van reagálva. Ha bármiben tudok segíteni privátban is írhatsz nyugodtan, mert én a családomtól távol vagyok most nem utaztam haza Magyarországra és ha lelkileg nem vagy jól nagyon szívesen meghallgatlak. Ha jól lennél a gyerekeddel, pároddal, családdal foglalkoznál ma nem pedig egy ilyen kérdéssel főleg nem idegen emberek válaszaival. Mielőtt én is megkapnám "fröcsögök" szeretném ha értenéd teljesen normális van olyan napunk túlreagálunk dolgokat, velem is előfordul és ezzel nincs baj. Nem vagyunk gépek, robotok, vannak érzéseink szóval szeretettel írom ha szükséged lenne egy "ismeretlen - ismerőssel" való beszélgetésre megtalálsz. A nagybácsi meg ne legyen keresztapa ennyi, de ebben nincs több.
2023. ápr. 9. 19:12
 36/39 anonim ***** válasza:
88%

"Többiek fröcsögjetek tovább"

. Itt csak Te fröcsögsz.

"azt nem veszitek észre hogy ti hogy ítélkeztek?"

. Nekem lehet, mert ateista vagyok. Neked fontos a gyereked keresztény neveltetése.

2023. ápr. 9. 19:25
 37/39 anonim ***** válasza:
64%
35- ös ne ajánlj ilyet fel látod ezt is csak lepontozza! Teljesen felesleges normálisan állni ehhez a nőhöz én már azt sem hiszem el olyan a nagybácsi, amilyennek beállítja. Nem véletlenül mondják mindig mind a két felet meg kell hallgatni, gondolom ő is tudna mesélni. ;)
2023. ápr. 9. 19:54
 38/39 anonim válasza:
100%
Én a kérdést sem értem mármint persze hogy ne legyen az ha ilyen, te vagy a szülő majd tudod kit szeretnél neki, ki megfelelő. Szerintem ez teljesen anyuka és apuka döntése mindegy mit szeretne a rokon.
2023. ápr. 9. 20:50
 39/39 anonim ***** válasza:
14%
Kicsit fontoskodni akar, bár igy ugy sem elhet keresztapja.
2023. ápr. 9. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!