Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hitetlen, és meg nem keresztel...

Hitetlen, és meg nem keresztelt nagybácsi miért verseng a keresztapa posztért?

Figyelt kérdés
Káromkodik mint a kocsis, felelőtlen. Nincs megkeresztelve sem, de erre a posztra pályázik. Én hot szerint próbálok élni, a gyermekem tőle nem latna semmi ilyesmit, főleg az ellentétjét látná. Miért olyan fontos ez a nagybácsinak?!

2023. ápr. 9. 13:27
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
85%
És te miért kattogsz ezen, mikor tudod, hogy úgysem lehet keresztapa?
2023. ápr. 9. 15:37
 12/39 anonim ***** válasza:
67%
Mert valamin rinyálni kell, különben unalmas neki az ünnep, Tipikus besavanyodott anyu, a pelenka- büfi-nyáladzás mellett kreál valami problémát unalmában.
2023. ápr. 9. 15:45
 13/39 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudhatom, de talán tisztában van vele, hogy milyen ember és még kapaszkodik valamibe, szeretne lenni valaki a család életében.

20 éves voltam, amikor úgy döntöttem, hogy megkeresztelkedem. Jártam hittanra, majd egy alkalommal megkeresztelt a pap + elsőáldozás + bérmálás. Ha csak ezen múlna, pár hónap alatt meg lehet csinálni.

2023. ápr. 9. 16:11
 14/39 anonim ***** válasza:
59%
Jó ideje valamiért az emberek azt hiszik, hogy a keresztelés egy családi buli, és mindenképp testvért kell felkérni a keresztszülő szerepére, akkor is, ha az épp hatalmas ateista. Sz.rni rá, én azt mondom. Megjegyzem pici babát én sem kereszteltetnék meg, mert ha nem fog hinni később, akkor semmi értelme sem volt.
2023. ápr. 9. 16:11
 15/39 anonim ***** válasza:
83%
És te fenenagy hívőként miért a háta mögött sunyulsz ahelyett, hogy tököt növesztenél és megkérdeznéd tőle egyenesen?
2023. ápr. 9. 16:36
 16/39 anonim ***** válasza:
67%
Azta! Jól le lettem pontozva. :D Kérhetem, hogy legyen 0 százalék? :D
2023. ápr. 9. 16:52
 17/39 anonim ***** válasza:
79%

Pusztán a kérdésedből és válaszaidból - főleg azok stílusából - megmondható van még mit tanulnod hit tekintetében (is)...

Az biztosan kijelenthető sajnos te, mint szülő sem vagy jó / jobb példa a gyermeknek, bízzunk benne ez változni fog idővel.

Mindezt a legnagyobb jóindulattal írom, de természetesen támadásnak fogod venni. Pár év múlva talán megérted miről is írtunk itt páran.

2023. ápr. 9. 16:54
 18/39 A kérdező kommentje:
Szerintem olvasd vissza hogy mire válaszoltam, talán érteni fogod. Ja nem, az ország fele héttvégente matt részeg és úgy beszél mint egy kocsis, így nem tűnik fel
2023. ápr. 9. 16:57
 19/39 A kérdező kommentje:
Nem vártam mást, egyik poszt alatt az alkoholistát elküldik a melegebb éghajlatra, a keresztszülőt meg azért keresték hogy vigye nyaralni a gyereket meg vegyen ajándekokat. Azt hiszem most már mindent értek 😄
2023. ápr. 9. 16:59
 20/39 anonim ***** válasza:
65%
Az alkesz picit más fogalom, de azt hiszem, hogy értem, mire gondolsz, és azt is megértem, ez téged miért zavar. Viszont ezt elsősorban vele kell megbeszélned, azaz megkérdezned. Erős a gyanúm, hogy nincs emögött semmi más, csak a "mindenképp testvérnek kell a keresztszülőnek lenni444!!!!444444" társadalmi agymenés, semmi más.
2023. ápr. 9. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!