A férjem elhidegült tőlem. Van 2 gyermekünk. Most mi lenne a helyes viselkedés? Együtt élünk, és még fogunk is szerintem egy darabig.
13.20-nak
Ember, vedd már észre, hogy azért vagy örökösen lepontozva az ilyen megnyilvánulásaid miatt, mert nem vagy képes megérteni, hogy egy gyereknek sokkal rosszabb, ha a szülei rideg, szeretet nélküli kapcsolatban élnek.
Az milyen család, ahol "csak" elviselik egymást a felek??
Régen sem az erkölcsösség miatt nem váltak el nagyanyáink, hanem mert kitagadták volna őket. A vagyoni kötelékek erőssebbek voltak.
Bocs az előző off-ért.
On
Kérdező, Neked azt tudom tanácsolni, hogy próbálj őszintén beszélni a férjeddel, ő hogy látja a kapcsolatotokat. Ha van esély mentsétek meg, közös programokkal, intimitással. Próbáljátok meg feléleszteni a szenvedélyt egymás iránt.
Ha nem megy, akkor pedig ne eröltessétek, mert annak csak egy durva hangvételű válás lenne a vége. Jobb lezárni addig, amíg emberi hangnemben tudtok egymással beszélni.
Sok sikert!
a férfi miatt rideg a kapcsolat, az ő hibája. mert még "élni" akar. szánalmas. fontosabb az önmegvalósítás a mai világban, mint bármi más.
minden sz.rság miatt elválnak az emberek, mert ma ez a divat, szörnyű.
amúgy nem szoktak lepontozni, nem tudom, honnan veszed ezt.
köszönöm a válaszokat.tudom,hogy 2 emberből áll egy kapcsolat,és én próbálok egy ideje mindent megtenni.ugyanis mi 5 hónapja újra kezdtük,tiszta lappal...
azóta én tényleg próbálok neki mindent megtenni,de már kezdem feladni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!