Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem elhidegült tőlem....

Andika001 kérdése:

A férjem elhidegült tőlem. Van 2 gyermekünk. Most mi lenne a helyes viselkedés? Együtt élünk, és még fogunk is szerintem egy darabig.

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 12:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
ÉN még egy pólyásért se ülnék még évekig ugyanabban a szarban,miközben tudom,hogy csak még szarabb lesz.
2010. okt. 8. 13:08
 12/20 anonim ***** válasza:
11%
miért pontoztatok le?! szerintetek az a természetes és követendő példa, ha a férfi elhagyja a családját, mert "elhidegült"?! hát gratulálok! ezért van ennyi széthullott család meg undorító erkölcsök! szánalmas világ!
2010. okt. 8. 13:20
 13/20 anonim ***** válasza:
63%

13.20-nak

Ember, vedd már észre, hogy azért vagy örökösen lepontozva az ilyen megnyilvánulásaid miatt, mert nem vagy képes megérteni, hogy egy gyereknek sokkal rosszabb, ha a szülei rideg, szeretet nélküli kapcsolatban élnek.

Az milyen család, ahol "csak" elviselik egymást a felek??

Régen sem az erkölcsösség miatt nem váltak el nagyanyáink, hanem mert kitagadták volna őket. A vagyoni kötelékek erőssebbek voltak.

2010. okt. 8. 13:25
 14/20 anonim ***** válasza:

Bocs az előző off-ért.

On

Kérdező, Neked azt tudom tanácsolni, hogy próbálj őszintén beszélni a férjeddel, ő hogy látja a kapcsolatotokat. Ha van esély mentsétek meg, közös programokkal, intimitással. Próbáljátok meg feléleszteni a szenvedélyt egymás iránt.

Ha nem megy, akkor pedig ne eröltessétek, mert annak csak egy durva hangvételű válás lenne a vége. Jobb lezárni addig, amíg emberi hangnemben tudtok egymással beszélni.

Sok sikert!

2010. okt. 8. 13:27
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

a férfi miatt rideg a kapcsolat, az ő hibája. mert még "élni" akar. szánalmas. fontosabb az önmegvalósítás a mai világban, mint bármi más.

minden sz.rság miatt elválnak az emberek, mert ma ez a divat, szörnyű.

amúgy nem szoktak lepontozni, nem tudom, honnan veszed ezt.

2010. okt. 8. 13:31
 16/20 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.tudom,hogy 2 emberből áll egy kapcsolat,és én próbálok egy ideje mindent megtenni.ugyanis mi 5 hónapja újra kezdtük,tiszta lappal...

azóta én tényleg próbálok neki mindent megtenni,de már kezdem feladni....

2010. okt. 8. 14:03
 17/20 anonim ***** válasza:
Valózzinű te adni akarsz neki miközben ő már nem akar kapni tőled.
2010. okt. 8. 14:55
 18/20 A kérdező kommentje:
14:55 lehet,hogy igazad van:(
2010. okt. 8. 14:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalatomból írtam.:S
2010. okt. 8. 15:01
 20/20 anonim ***** válasza:
érdekelne,hogy együtt maradtatok-e? vagy nem sikerült megmenteni a kapcsolatot ,ha mégis maradtatok sikerült-e helyrehozni? és mivel? (bocs az offért)
2012. okt. 15. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!