Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kicsit besokaltam ráadásul a...

Kicsit besokaltam ráadásul a szüleim is csak hajtani és hajtani akarnak. Hogyan szerezzek újra erőt?

Figyelt kérdés

Még csak október van,de úgyérzem elég.Csinálom a jogsit,készülök a nyelvvizsgára és közben tanulok mint egy állat,hogy jövőre mehessek egyetemre.Reggel 7kor elmegyek otthonról és este8-9kor érek haza.Ráadásul mindennap nap 2 órát buszozok.Annyira elegem van,úgyérzem nem megy se a vezetés se a nyelv se semmi.Ráadásul nincs időm még sportolni sem.Híztam is már év eleje óta 6 kg-ot,mivel eléggé hízásra vagyok hajlamos és ezt eddig csak a sporttal tudtam kordában tartani.A hétvégéim is úgy telnek,hogy reggel 7kor felkelek tanulok délig akkor ebéd és utána tanulok még este 8ig.A szüleim meg azt akarják,hogy még-még-még,és ha panaszkodni merek akkor azt mondják,hogy csak ennyi a dolgom ,hogy tanuljak.Már szórakozni sem voltam augusztus óta.Kezdek kiborulni.,Hogy szerezzek újra erőt.

Ma már ott tartok,hogy be sem mentem suliba mivel ők wellnesezni mentek hétvégére.

2010. okt. 8. 08:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem kell annyira komolyan venni, ne viccelj már! Hogy estig talnulsz, meg hétvégén is. Nem szabad ennyire túlerőltetned magad, mert kikészülsz!!! Én is leérettségiztem, nyelviszgáztam, jogsi, sőt már az egyetemet és befejeztem(dolgoztam is közben), most mesterire járok, de sosem tanultam ennyit. Sok ismerősöm van, akik ezt csinálták mint te, és nem jutottak előrébb. Lazíts, pihenj, szórakozz, emelett a tanulás is sokkal könnyebb lesz. Vigyázz nagyon, mert ha így haladsz érettségire kész idegroncs leszel.Próbáld megbeszélni a szüleiddel is.

És nem görcsölj. Fiatal vagy, végzős, nekem az volt a legszebb évem, te se hagydd elveszni!!!

2010. okt. 8. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!