Ha 34 évesen nem érzek anyai ösztönt, később sem várható?
Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 21:43
11/16 anonim válasza:
Köztudott hogy a szüléstől megfiatalodnak a nők, lecserélődik minden sejtjük és ösztönösen megerősödnek az életfunkciók.
Most már megjött a kedved? :)
12/16 anonim válasza:
Ez nem kedv kérdése,az ember kedveli mondjuk a szomszéd kutyát,a gyereket szeretni kell...
13/16 anonim válasza:
Ami nem megy,azt nem kell erőltetni..
14/16 anonim válasza:
Ha most nem érzel, később sem fogsz, nem hiszem, hogy változna ilyen korában az ember... Mondjuk később már mindegy. Én nem tudnám elképzelni az életem gyerek nélkül. Lehet, hogy kissé régimódi vagyok, de szerintem az élet értelme ez: babavárás, gyereknevelés, egyszóval anyának lenni és ebben kiteljesedni.
15/16 anonim válasza:
én is 34 vagyok,és én sem érzem,pedig annyira szeretném.és félek,hogy később majd vágyni fogok rá,de már nem lesz lehetőségem. szerencsém van,mert a párom sem erőlteti,de a rokonok,ismerősök értetlenül néznek ránk,hogy 11 év után sem akarunk szülők lenni.egyszerűen hideglelést kapok a kisgyerekektől,és rettegek a nőgyógyászati vizsgálatoktól,és a felelősség,hogy egy emberkét kell felnevelnem,gondoznom és óvnom,inkább ijesztő,mint vonzó számomra. szóval nem vagy egyedül,és mi is az örökbefogadás mellett fogunk dönteni,ha eljön az ideje.
16/16 anonim válasza:
Általánban 40 éves korban éri el a nőket a kapuzárási pánik,és ezzel együtt a gyereket akarok,de most rögtön érzés.
Sok barátnőm 37-38 évesen próbált teherbe esni-sokuk alkalmi kapcsolatokból.Egyszerűen rájöttek,hogy a testüket legyőzte így is a gravitáció,meg sz@r dolog,amikor nincs kiért élni,hajtani...(ezt ők mondták ezekkel a szavakkal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!