Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 5 év után szakítottam a...

5 év után szakítottam a párommal két hete és való szinű hogy terhes vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
több mint őt évet voltunk együtt de voltak gondjaink ami főleg abból eredt hogy nagyon sokat dolgozott. 2 sikeres vállalkozása fut neki és tanított is két 120 kilométerre lévő város között ingáztunk folyamatosan. Folyton ígérgette hogy végre megállapodunk egy helyen de mindig "kellett" valamire a pénz. Decemberbe elkezdtünk babát tervezni a gyógyszert abba hagytam de egy nagy veszekedés miatt a párom egy családi ház árát "kidobta az ablakon" külön költöztünk januárba és két hete "végleg" vége lett. De úgy néki hogy becsúszott egy baba.
2010. okt. 7. 18:33
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
bár én találkoznék egy ilyen férfival, aki így szeret dolgozni!
2010. okt. 11. 00:46
 32/32 A kérdező kommentje:
Hidd el te se örülnél mert ennyi munka mellet a sok pénz is feleslegessé válik hisz se utazásra se szórakozásra semmire nincs idő pedig a pénz meg lenne rá.
2010. okt. 11. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!