Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 5 év után szakítottam a...

5 év után szakítottam a párommal két hete és való szinű hogy terhes vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
több mint őt évet voltunk együtt de voltak gondjaink ami főleg abból eredt hogy nagyon sokat dolgozott. 2 sikeres vállalkozása fut neki és tanított is két 120 kilométerre lévő város között ingáztunk folyamatosan. Folyton ígérgette hogy végre megállapodunk egy helyen de mindig "kellett" valamire a pénz. Decemberbe elkezdtünk babát tervezni a gyógyszert abba hagytam de egy nagy veszekedés miatt a párom egy családi ház árát "kidobta az ablakon" külön költöztünk januárba és két hete "végleg" vége lett. De úgy néki hogy becsúszott egy baba.
2010. okt. 7. 18:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
De jó, akkor még van remény. Sürgősen beszélnetek kellene egymással, hisz akkor nem az érzéseitekkel volt a baj, a körülményeken meg lehet változtatni. Drukkolok Nektek!:)
2010. okt. 7. 18:59
 12/32 anonim ***** válasza:
68%

Ha az elmúlt 1 évben (vagy több) nem változtatott, akkor gondolod, hogy most fog?

Ha már januárban külön költöztetek, nem biztos hogy volna mit megmenteni... :S

2010. okt. 7. 19:03
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Sürgőssen beszélj vele - mondd el azt is,hogy babát vársz és azt is,hogy ha változik,akkor a kapcsolat is menthető. Lehet hogy egy baba "helyreteszi" és belátja,hogy ideje megállapodni és kevesebbet melózni. sok sikert!
2010. okt. 7. 19:06
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsóval egyetértek, beszélj vele, ez egy komoly dolog, és ne úgy dönt(setek), hogy késöbb megbánjátok!!!

Én hiszem hogy jóra fordul köztetek minden!

Szoritunk mindannyian!!!

2010. okt. 7. 19:24
 15/32 anonim ***** válasza:
80%
Figyelj! Biztos vagyok benne, hogy a baba miatt megállapodik és nehogymár egy ilyen f*szság miatt szakítsatok! A problémákat át kell vészelni, ezért szeretitek egymást! Könyörgöm, hol itt az összetartás? Menj és béküljetek ki és legyetek boldogok :)
2010. okt. 7. 19:54
 16/32 anonim ***** válasza:
84%
Egy kis baba nagyon meg tudja változtatni az embert,szerintem.Persze jó értelemben.Sok szerencsét nektek
2010. okt. 7. 21:45
 17/32 anonim ***** válasza:
84%

sipirc vissza hozzá! :)

biztos vagyok benne hogy fog változtatni.

legyetek boldogok újra! babával természetesen! :)

2010. okt. 7. 23:17
 18/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Reggel felhívtam ma estére van időpontunk orvosnál:)
2010. okt. 8. 15:36
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, de jó, örülünk Nektek. Írjál majd légyszi! :)
2010. okt. 8. 15:51
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Mesélj, mi történt?
2010. okt. 8. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!