Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 5 év után szakítottam a...

5 év után szakítottam a párommal két hete és való szinű hogy terhes vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
több mint őt évet voltunk együtt de voltak gondjaink ami főleg abból eredt hogy nagyon sokat dolgozott. 2 sikeres vállalkozása fut neki és tanított is két 120 kilométerre lévő város között ingáztunk folyamatosan. Folyton ígérgette hogy végre megállapodunk egy helyen de mindig "kellett" valamire a pénz. Decemberbe elkezdtünk babát tervezni a gyógyszert abba hagytam de egy nagy veszekedés miatt a párom egy családi ház árát "kidobta az ablakon" külön költöztünk januárba és két hete "végleg" vége lett. De úgy néki hogy becsúszott egy baba.
2010. okt. 7. 18:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Drukkolok Nektek! Baba miatt sok ember megváltozott már:), és soknak benőtt a feje lágya:D
2010. okt. 9. 21:54
 22/32 anonim ***** válasza:

Remélem minden oké, mi történt?

Ugye kibékültettek????

Én is azt atnácsoltam volna ,mint a többiek,hogy beszéld meg vele.

2010. okt. 9. 23:21
 23/32 anonim ***** válasza:
57%

Békülj ki vele,ha még szereted egy kicsit is..

nem sok értelme van amúgy megtartani a babát..egyedül elég nehéz és új pasit sem fogsz egykönnyen találni

2010. okt. 10. 00:02
 24/32 anonim ***** válasza:
Ha szeret, akkor meg fogja oldani, hogy ne legyen ilyen sok ingázás.Szerintem ezt meg lehet beszélni.
2010. okt. 10. 00:03
 25/32 anonim ***** válasza:
57%

Attól még, hogy szereti nem fog kevesebbet dolgozni, ha nem tudja megoldani.

És ez a gyerek mellett sem lenne másképp.

Szerintem jobb lesz Nektek a baba és egymásnélkül is.

Egyszerűen nem egymást akarjátok! Neke egy olyan pasi kell aki olyan mint egy koala. Ott marad egy helyben és nem izeg mozog. De Te pont egy madarat akarsz. Ami szabadon száll a világban, és nem fog megváltozni egy jó darabig...

2010. okt. 10. 00:26
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Nezd, kedves kerdezo! Ha igazan szeretted volna, nem szakitottal volna vele. O szeret teged es gondolom, hogy nem veletlenul volt veled ilyen sokaig es akart TOLED gyereket. Lehet, hogy nagy hibat kovetsz el azzal, hogy nincs turelmed. Az en ferjem van olyan, hogy 1 evig vagy tovabb nincs itthon a munkaja miatt, kozben nem talalkozunk, gyerek is van, megis nagyon jo a hazassagunk, mert amikor egyutt vagyunk, annal jobb nincs. Gondolj bele, hogy ez az ember tenyleg szeret teged es lehet, hogy kesobb megbanod, hogy elengedted. Vannak nehezsegek minden kapcsolatban, de azert van a ket fel, hogy megoldja ezeket. Minden azon mulik, hogy hogy kezelitek. Erted, ertetek dolgozik annyit. Miert baj, hogy olyan lelkiismeretes? En buszke lettem volna ra a helyedben...lehet, hogy at kellene ezt gondolnod es akkor a kerdesedre is valaszt kapnal magadban.
2010. okt. 10. 02:04
 27/32 anonim ***** válasza:

Nem olyan egyszerű az, hogy "ha szeret, visszajön". Először is, én a babát megtartanám, nem kérdezném az apjától, mert a nőnek nem parancsolhatja senki, hogy ölje meg magéban azt a kis életet.

Másrészt a kibékülés összeveszés játszma teljesen kiborító még rövid távon is, nem hogy hosszú éveken át. Rendszerint az egyik fél beadja a derekát, és látszólag békésen élnek, valójában egyikük uralkodik, másikuk tűri.Tehát: MEG KELL TANULNI! az együtt élés gyakorlatát. Sajnos az iskolában keveset tanítanak ebből, de azért már van haladás. Tanítanak kommunikációt, sőt talán az "erőszak mentes kommunikációt" is tanítják. Erről szól a veszekedés elleni pirulák is. [link]

2010. okt. 10. 07:14
 28/32 A kérdező kommentje:
Én nagyon nagyon szeretem csak nekem már sok volt és úgy éreztem jobban szereti munkát mint engem. Az nem volt kérdés több okból se hogy a baba marad. De úgy látszik hogy a párom is így akarja és remélhetőleg minden rendbe jön.
2010. okt. 10. 09:46
 29/32 anonim ***** válasza:
No látod! :) Minden jót nektek.
2010. okt. 10. 16:48
 30/32 anonim ***** válasza:
Legyetek nagyon boldogok! :)
2010. okt. 10. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!