5 év után szakítottam a párommal két hete és való szinű hogy terhes vagyok! Mit tegyek?
Remélem minden oké, mi történt?
Ugye kibékültettek????
Én is azt atnácsoltam volna ,mint a többiek,hogy beszéld meg vele.
Békülj ki vele,ha még szereted egy kicsit is..
nem sok értelme van amúgy megtartani a babát..egyedül elég nehéz és új pasit sem fogsz egykönnyen találni
Attól még, hogy szereti nem fog kevesebbet dolgozni, ha nem tudja megoldani.
És ez a gyerek mellett sem lenne másképp.
Szerintem jobb lesz Nektek a baba és egymásnélkül is.
Egyszerűen nem egymást akarjátok! Neke egy olyan pasi kell aki olyan mint egy koala. Ott marad egy helyben és nem izeg mozog. De Te pont egy madarat akarsz. Ami szabadon száll a világban, és nem fog megváltozni egy jó darabig...
Nem olyan egyszerű az, hogy "ha szeret, visszajön". Először is, én a babát megtartanám, nem kérdezném az apjától, mert a nőnek nem parancsolhatja senki, hogy ölje meg magéban azt a kis életet.
Másrészt a kibékülés összeveszés játszma teljesen kiborító még rövid távon is, nem hogy hosszú éveken át. Rendszerint az egyik fél beadja a derekát, és látszólag békésen élnek, valójában egyikük uralkodik, másikuk tűri.Tehát: MEG KELL TANULNI! az együtt élés gyakorlatát. Sajnos az iskolában keveset tanítanak ebből, de azért már van haladás. Tanítanak kommunikációt, sőt talán az "erőszak mentes kommunikációt" is tanítják. Erről szól a veszekedés elleni pirulák is. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!