Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye annak, hogy...

Mennyi az esélye annak, hogy egy családtag megmérgezte a cicákat?

Figyelt kérdés
Azért érdekelne a véleményetek, mert bizonyítani nem fogom tudni. Utálja az állatokat, mert én szeretem. Kutya, macska nem való a házba szerinte, de nem tud mit csinálni, mert ez az én házam, látszólag elfogadta. 15 éve lakik itt. A 3 cicánk mellett volt még 3 idejárós cica, akiknek nem volt gazdája. Őket csak etettem, nagyon féltek az embertől. Az egyik kiscica annyira megszokott már engem, hogy időnként meg tudtam fogni. Volt egy hidegebb téli este, amikor sikerült behoznom, hogy melegben aludjon. Elbújt, de aztán a kutyusommal összebújva aludtak. Nagyon kedves cica volt, dorombolt amikor felemeltem, pedig nagyon félt. A férjem a saját 3 macskáinkat is csak megtűri, főleg mert a gyerek imádja őket. Nagyon mérges volt, amikor bent találta a kinti cicát, mindig igyekeztem kirakni a cicát, mielőtt a férjem felébred és este is úgy csempésztem be (külön szobában alszunk). Volt, amikor nem sikerült időben kirakni a cicát, ő durván felkapta és kidobta a házból. Ezután teljesen egy időben eltűnt a kiscica és a másik 2 is, akiket csak etettem. A saját 3 cicánk nem tűnt el, pedig ők is kijárósak. Ha mérgezés lenne, a mi cicáink is mérgezést szenvedtek volna. Kivéve, ha...

2023. márc. 25. 23:49
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
25%
Remélem ősszeszedi magát a férjed és inkább lepattan. De en gyanítom hogy mit sem sejt hogy egy nagyra nőtt 10 évessel házasodott össze, és hogy ő a szemét cicaútáló, aki jó lenne már ha eltakarodna a képből.. 😢 meg aki felelősen inkább bezárja a macskát, nem ütteti el a kocsival, nem tépeti szét a kutyákkal az utcán csavarogva, az a felelőtlen? 😃
2023. márc. 26. 17:09
 32/39 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag azt az embert véditek, aki ha rajta múlna, kint tárolna kutyát, macskát éjjel-nappal. Betegség esetén a minimálisat költené rájuk, ha egyáltalán észrevenné, hogy betegek és aki az anyját védte, amikor az nem hívott állatorvost a halálosan beteg kutyájukhoz, akit láncon tárolt és nem mert orvost hívni, amikor a kutya beteg lett, mert juj mi lesz, ha kiderül, hogy nincs benne a kötelező chip és oltva se volt soha, akkor inkább megvárták volna szépen, hogy a kutya magától meghaljon. Én meg nem hagytam annyiban és elvitettem állatorvoshoz és szembementem a szüleivel, ő meg lapított mint sz...a fűben. Védjétek csak őt. Én azóta nem vagyok a felesége, a gyűrűt is levettem. Nyilván találhatna olyat, aki ezen a szinten van, megbeszéltük, hogy elválunk, de évek óta nem megy el, mert nincs rá pénze. Nekem minden macskám mentett, azon a gondolatmenet útján nem lenne egy se, hogy jaj mi lesz, ha behozom. Követtem el hibákat, a macska bezárásával nyugodt környéken nem értek egyet. Tudnak magukra vigyázni, nem hülyék és nem gyerekek. Kutyát sose engedtem ki kerítésen kívül, mert ők valóban nem utcára valók. Ja, olyan felelőtlen vagyok, mindkét kutyám mentett, egyiket konkrétan a karomban hoztam ki egy temetőből.Nem tudta kihozni senki, mert annyira félt, felemelni meg nem merték. Tényleg őrült vagyok, de nem tudtam otthagyni. Amúgy meg itt van, rettenetesen sanyarog a konyhámban, teljesen kinyílt, pedig 3 napig nem bújt elő a vackáról, amikor hazahoztam. Nem ette meg se a macskákat, se a gyerekemet. Talán mert végigcsináltam már sok összeszoktatást. Az meg, hogy a gyerekre mit hurcolhatok be az állatokkal...ja, egy covid járvány után ez ütős érv. Hagyjuk, ide csak kötözködni járnak sokan.
2023. márc. 26. 19:24
 33/39 anonim ***** válasza:
86%
Azért csak válj el, ne megbeszéld. Majd a bíróság elrendezi, hogy ki hova menjen. Albérletbe is mehet, persze neked fizetned kell a lelépéséért, kivéve, ha a tiéd a ház.
2023. márc. 26. 19:31
 34/39 anonim ***** válasza:
36%

Egy állatkínzó vagy ugyanúgy, tekintve hogy egy kóbor macska a környéken iszonyat pusztítást végez, de csak nyugtatgasd magad azzal, hogy mekkora állatbarát vagy. Ha az lenne, akkor nem a riheseket etetnéd, hanem mennének menhelyre vagy befogadóhoz, mert ez a legsz...rabb nekik.

A pasast még nem kötelességed tartani, köss utilaput a talpára. Mindkettőtöknek jobb lesz a macskáktól függetlenül.

2023. márc. 26. 19:33
 35/39 anonim ***** válasza:
87%
Nem alszotok együtt? El nem tudnám képzelni, hogy ne a párommal aludjak együtt. Te egy érzelmi terrorban élsz. Mikor elkezdted írni a kérdést, azt hittem, valami rokonról van szó, nem a férjedről. Ti csak éltek egymás mellett.
2023. márc. 27. 09:00
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha én válni akarok, akkor valok, ezen nincs egy pont után mit megbeszelni. A valopert beadja az ember és bizony akkor is elvalasztanak, ha q másik fél meg sem jelenik. Ha meg az ingatlan az enyém, ott az lakik, akinek azt én engedem, ergo magasról teszek rá, hogy van e hova menni, osszeszedj a cuccat és tőlem lelep, ennyi.
2023. márc. 27. 09:03
 37/39 anonim ***** válasza:
83%
Az nem jó, ha nem viszik orvoshoz az állatokat. De a kinti kutya macska kintre való, nem a házba ahol a család él. Nekem is van kutyám, de kinti és soha nem jött be.
2023. márc. 27. 09:06
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nálad van baj. Miért mentél hozzá egy ilyen emberhez? Nem előtte kellett volna ezen háborognod?
2023. márc. 27. 09:18
 39/39 anonim ***** válasza:
92%

" Tudnak magukra vigyázni, nem hülyék és nem gyerekek." - aha, azért van annyi kilapított macska az úton. Kezdem azt gondolni, hogy nálad van a baj, és nem a férjednél.

Egyébként aki szerint a kutya kintre való, annak nem mérgezték még le állatát a betőrök. Jó nekik.

2023. márc. 27. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!