Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nagy bunkóság 82 éves...

Tényleg nagy bunkóság 82 éves nagymamának szakácskönyvet adni?

Figyelt kérdés
2008. dec. 28. 18:32
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a mama nagyon unatkozik, és ehhez hasonló apróságokon 2 napig tud sírni. Ez a legnagyobb problémája.
2008. dec. 28. 19:12
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Hu, te tul jo vagy erre a vilagra!

Akkor kerdezd meg tole, hogy mama, tetszik az ajandek, esetleg kiprobalt valami receptet mar belole? Ha duzzogva valaszol, akkor mondd, hogy hu mama, nem is tetszik orulni neki, akkor kicsereljuk masra?

Nyugodtan kerdezd meg tole, hiszen nem is volt olcso, azt irtad. Mondja akkor o meg, hogy minek orulne jobban, vallasos konyvet szeretne kapni, vagy mit?

Ha tovabbra is duzzog, akkor meg ne foglalkozzal mar vele, nagyon aranyos es rendes vagy, igazan, foleg ebben az elvetemult vilagban. Hat, szomoru hogy vannak ilyen oreganyak is! Maskor vegyen neki a baratnod ajandekot.

Bocs, hogy megbantott tegedet.

2008. dec. 28. 19:25
 13/25 A kérdező kommentje:

Kicserélni nem szeretném, mert a fia azt vette neki, amit kért, és azt is kritizálta. De nem tudom, mi mást találhatnék neki ezután.

Amúgy a 19.11- es hozzászóló az utolsó mondatával telibe talált.

Na, mindegy, már lenyugodtam, csak kíváncsi voltam kivülállók véleményére.

2008. dec. 28. 19:29
 14/25 anonim válasza:
100%
Miért lenne bunkóság?Szerintem mindenkinek a szándékot kell nézni h gondolnak rá pl:az unokája.ha csak egy gyertyát veszel neki azt is értékelni fogja...=)szal nem bunkóság!!!
2008. dec. 28. 19:38
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor nem vagyok bunkó. Csak nem tudom, még hány hasonló húzást bírok így ki.
2008. dec. 28. 20:28
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem vagy bunkó!

Valahanyadik válaszoló írta a frankót: TÚL JÓ VAGY ERRE A VILÁGRA! De addig jó, amíg ilyenek is vannak! BUÉK!!!

2008. dec. 28. 20:47
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez azért túlzás, még nem is ismeritek a mamát...
2008. dec. 28. 21:22
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Én a magam részéről -a kommentjeid alapján- nem is szeretném megismerni!
2008. dec. 28. 21:57
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben a névnapjára, a születésnapjára, és a következő karácsonyra is szakácskönyvet vennék neki...
2008. dec. 28. 22:20
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt bunkóság, a nagyi volt veled bunkó. Anyukám is szakácskönyvet kapott karácsonyra (pontosabban salátás receptkönyvet), ő is remekül főz, de örült neki, ő se ismerhet mindent. Ha eleve kukacoskodó a nagyi, akkor bármibe belekötött volna, vehettél volna neki toronyórát láncostól, vagy a Dáriusz kincsét, abban is talált volna kivetnivalót. Az én nagyim is kukacoskodó, egyszer elegem lett, és "ajándékba" egy levelet kapott, amiben leírtam neki - mert nem olyan típus, hogy meghallgatja a másikat, vele csak így lehet -, fél évig duzzogott, és szóba se állt velem, aztán egyszercsak hirtelen "jó unoka" lettem a szemében. Még mindig vannak súrlódások, de sokkal kevesebb, mint a levélben leírt kritika előtt. Ő még csak 70 múlt, a közelében még mindig életveszély lenni, mert ő is ilyen, mint az általad leírt 82 éves mama, de távolról már lehet vele békében élni, és ha telefonon beszélünk, egész jófej (na régen ez se volt). Nem tökéletes, de klasszisokkal jobb a helyzet. Tökéletes már úgyse lesz, ennyi idősen már nehezen változik az ember, de már ez is haladás.

Nem kell visszavágni meg tovább folytatni a csakazértist, a szemébe kéne mondani, hogy milyen, hátha észhez tér. Attól, hogy valaki megöregedett, még nem jogosítja fel semmi arra, hogy cseszegesse a fiatalabbakat csakúgy.

2008. dec. 29. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!