Tényleg nagy bunkóság 82 éves nagymamának szakácskönyvet adni?
Nem bunkóság. Miért gondolod, hogy az?
Egy fitnesszbérlet bunkó lenne, de a szakácskönyv szerintem nem.
Gondolom, nem ágyban fekvő a mami?
Szóval: a párom nagymamájának egy szép szakácskönyvet választottam karácsonyra. Gyönyörű képekkel, jó sütis receptekkel, kissé drága volt, de nekem nagyon tetszett, én is elfogadtam volna. Már nézni is jó... Azért mertem ezt venni, mert nemrégiben még minden újságból kivágta a recepteket.
Amúgy nem ágyban fekvő. A boltba fáj a lába elmenni, de a piacon 3x végigsétál, hátha akkor olcsóbban odaadják.
Nem tudom, mit vehettem volna neki, tőle ajándékcsomagot kaptunk, nem akartam ugyanazt adni.
A lényeg, hogy nagyon besértődött, hogy ezt kapott, amikor odaadtuk, meg se nézte.
Reális válaszokat akartam kapni, azért nem írtam le korábban, hogy egy kukacoskodó anyós- típus. Én eddig úgy voltam, ha kaptam tőle valamit (pl. a nyári szülinapomra küldött téli, 100 kilósra való pizsamát), illedelmesen megköszöntem. A szándékot értékeltem.
Na, azt hiszem, én többet nem veszek neki ajándékot.
Ja, de nem a szemembe mondta, hogy sértés volt neki, hanem egy családtagnak.
Hát egyáltalán nem volt bunkó dolog, ezek után, amit leírtál, főleg.
A kedves nagymaminak toll a füléba, legközelebb szúrd ki a szemét valami olcsó sz*rral.
Annak a rokonnak nem mondta, hogy mit akart volna helyette kapni? Toronyórát lánccal? Glóriát? Fél kiló aranyat?
Megkeseredett öregasszony lehet, aki semminek nem tud örülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!