Nem féltek a haláltól? Mióta megszületett a babám attól rettegek, hogy nem fogom látni felnőni.
Viccen kívül mondom, hogy forduljatok pszichológushoz!!!
Főleg akinek gyereke van!
Mielőtt őt is megbetegíti lelkileg!
senkit sem betegítünk meg ezzel. én egy másik válaszolóhoz hasonlóan attól rettegek, hogy a párommal történik valami. én azt nem élném túl.
nem köti szerintem senki a másik orrára, hogy ilyen félelemtől szenved. nem mondogatjuk ezt a párunknak, sem a gyerekünknek. ez csak a szenvedő féltő félnek rossz. nincs ötletem, hogy ezt mivel lehet csillapítani :(
A halál nem egy olyan dolog, amitől félni kell. Ha minden napot úgy fogsz fel, hogy akár az utolsó is lehet, akkor nem fogsz félni tőle.
Neked annyi a dolgod, hogy szeresd a családodat, és tegyél meg mindent a gyereked boldogulásáért. Feleslegesen meg nem kell ilyeneken agyalni.
Én is félek,és mérhetetlenül őnzön,mert az van bennem h akkor nem láttom őket felnőni,házasodni,családot alapítani,nem foghatom a kezüket a bajban stb...
Mióta apikám meghalt azóta félek a haláltól,a kisgyermekeim születése csak felerősittte,de persze ezt nem vetittem ki rájuk.
nekem egy jó barátom azt hiszem elkezdte a haldoklás folyamatát, fiatalon,... remélem mondjuk nem de azt sejtem...
szóval rájöttem hogy el kell fogadjam a halált, mint tényt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!