Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem féltek a haláltól? Mióta...

Nem féltek a haláltól? Mióta megszületett a babám attól rettegek, hogy nem fogom látni felnőni.

Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 13:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nekem az tesz be, hogy körülöttem nagyon sokan halnak meg, sokan velem egykorúak... és mivel pánikbeteg vagyok, sokszor jönnek rám rosszullétek, szinte az egész napomra rányomódik a halálfélelem. Szinte ezen pörög az agyam. Főleg mióta voltam anno boncoláson, és látom mi történik ott...
2010. okt. 7. 14:28
 12/18 anonim ***** válasza:
NEM! sőt, én várom már...
2010. okt. 7. 15:29
 13/18 anonim ***** válasza:

Viccen kívül mondom, hogy forduljatok pszichológushoz!!!

Főleg akinek gyereke van!

Mielőtt őt is megbetegíti lelkileg!

2010. okt. 7. 16:19
 14/18 anonim ***** válasza:

senkit sem betegítünk meg ezzel. én egy másik válaszolóhoz hasonlóan attól rettegek, hogy a párommal történik valami. én azt nem élném túl.

nem köti szerintem senki a másik orrára, hogy ilyen félelemtől szenved. nem mondogatjuk ezt a párunknak, sem a gyerekünknek. ez csak a szenvedő féltő félnek rossz. nincs ötletem, hogy ezt mivel lehet csillapítani :(

2010. okt. 7. 16:49
 15/18 anonim ***** válasza:

A halál nem egy olyan dolog, amitől félni kell. Ha minden napot úgy fogsz fel, hogy akár az utolsó is lehet, akkor nem fogsz félni tőle.

Neked annyi a dolgod, hogy szeresd a családodat, és tegyél meg mindent a gyereked boldogulásáért. Feleslegesen meg nem kell ilyeneken agyalni.

2010. okt. 7. 17:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is rettegtem tőle, én a szülés utáni depressziónak tudtam be, mára túl vagyok rajta. Én attól féltem, hogy neki kell majd anya nélkül felnőnie, és nem leszek ott, amikor szüksége lenne rám. Főleg, hogy sok ismim anya nélkül nőtt fel (ők is meghaltak). És attól is félek, hogy történik vele valami, de gondolom az élet rendje, hogy féltjük Őt:)
2010. okt. 7. 18:53
 17/18 anonim ***** válasza:

Én is félek,és mérhetetlenül őnzön,mert az van bennem h akkor nem láttom őket felnőni,házasodni,családot alapítani,nem foghatom a kezüket a bajban stb...

Mióta apikám meghalt azóta félek a haláltól,a kisgyermekeim születése csak felerősittte,de persze ezt nem vetittem ki rájuk.

2010. okt. 8. 09:39
 18/18 anonim ***** válasza:

nekem egy jó barátom azt hiszem elkezdte a haldoklás folyamatát, fiatalon,... remélem mondjuk nem de azt sejtem...

szóval rájöttem hogy el kell fogadjam a halált, mint tényt

2014. febr. 4. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!