Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Borzalmas családi okok miatt...

Tusi8862 kérdése:

Borzalmas családi okok miatt hogy tudok elköltözni a lányommal, macskákkal és kutyával, ha jelenleg nincs pénzünk másik lakásra, albérletre és hitelt sem tudunk felvenni?

Figyelt kérdés

2023. márc. 20. 16:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

oké de eleve minek kellettek még állatok is, ha a gyerekről magáról se tudsz megfelelően gondoskodni? én is szeretem az állatokat, van is állatunk, caládtag, de őt is akkor vettük magunkhoz, amikor lett olyan anyagi helyzetünk, hogy nem probléma ad abszurdum továbbköltözni egy másik állatbarát lakásba, amit meg tudunk fizetni, simán kifizetünk neki egy műtétet, addig nem volt. ha nincs rá pénz, nem kell hazavinni.

most mégis mit vársz, mit írjunk? se pénzed, se semmid, de nem vagy hajlandó belátni, hogy talán az a legjobb, ha átadsz néhány családtagot egy szervezetnek, hogy hátha egy másik családban boldog otthonra lelnek, és megtartod a maradékot és arról próbálsz meg gondoskodni?

2023. márc. 20. 17:44
 22/28 babyboom567 ***** válasza:
77%
mondjuk én csak arra reagálnék,mikor kutyás oldalakon megvolt osztva hogy xy 30-40 éves kutyás emberek, ottmaradtak a kutyáikkal Ukrajnában, és "hősi" halált haltak.Hát mondjuk,szerintem meg pont a legnagyobb apokalipszis alatt hagyták cserben a kiskorú gyerekeiket, akiknek a legnagyobb szükségük lett volna rájuk.Szerintem, nem hogy hősök, de önző ,érzéketlen emberek voltak.EGY állatot néztek.Én mondjuk leköpn...ém anyám sírját,ha ilyet tett volna,hogy az ÁLLATA fontosabb volt mint én.
2023. márc. 20. 18:40
 23/28 anonim ***** válasza:
91%

Imádom a kutyámat de inkább menhellyel beszélnék h fogadják be egy időre. A gyerekem még nálam is fontosabb hiszen én szültem, rám támaszkodik csak. Te vagy az anyja a világ közepe!!!!

Nőjj fel kicsit és nézd a gyereked

2023. márc. 20. 20:52
 24/28 anonim ***** válasza:
24%
Akik szerint az állatokat adja menhelyre: Ennyi erővel a gyereket meg intézetbe hiszen gyerek nélkül jobban boldogul. Ugyan olyan kötelessége van az állattal szemben mint a gyerekkel, hiszen mindet ő akarta nem?
2023. márc. 21. 18:07
 25/28 anonim ***** válasza:
89%
Azért ne említsük egy lapon a gyereket akit te hoztál a vilagra egy kisállattal. Inkabb a kutyádat tartanád meg mint a gyerekedet? Szégyelld magad!!!
2023. márc. 21. 18:22
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Off:Az összes menhely fullos, sehol nem tudnák fogadni az állatokat. Alapjáraton gazdás állat nem szorul menhelyre. Könnyű ezt odaírni, hogy adja be menhelyre. Nincs hely sehol, írja az összes, hogy létszámstop van.

On: Kérdező, más rokonok nincsenek azokon kívül, akik miatt költözni kellene? Mi az alapvető probléma? Nem megoldható? Munkahelyeden nincsen fizetés előleg? Nincs olyan barátod, aki tud kölcsönadni?

2023. márc. 21. 20:23
 27/28 anonim ***** válasza:
67%
Nekem elég ismerős itt valaki. Cicák, kutya, gyerek és nem nics hova menni meg a rokonok miatt kell elmenni. Kérdező, véletlenül nem váltál el és hitelt kell fizess és az anyád testvéréhez mentél ahol az unokahúgod nem bírja hogy ott laksz? Én nem is csodálom. Nálunk is ilyen a helyzet hogy anyunál lakik egy kutya, macskák,gyerek család és nem bírom elviselni. Nem bírom hogy ott laknak. Véletlenül nem te kérdezed? Minek nem mentek el valamerre? Az állatokat is be lehet adni menhelyre habár nálunk Romániában olyan menhekywk.vannak ahol elaltatják az állatokat.
2023. júl. 25. 12:45
 28/28 anonim ***** válasza:
49%
Írtad hogy rokon miatt költöznél. Annyira ismerős vagy. Ha biztosan tudnám hogy Romaniabol kérded kb tudnám ki vagy. Azért nem sok olyan van ahol kutya, macskák, gyerek és rokonnál lakik. Azért kérdeztem.az előbbi válaszban hogy elváltál a férjedtől és úgy kerültél a rokonhoz. Mert ha igen kb sejtem ki vagy.
2023. júl. 25. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!