Borzalmas családi okok miatt hogy tudok elköltözni a lányommal, macskákkal és kutyával, ha jelenleg nincs pénzünk másik lakásra, albérletre és hitelt sem tudunk felvenni?
oké de eleve minek kellettek még állatok is, ha a gyerekről magáról se tudsz megfelelően gondoskodni? én is szeretem az állatokat, van is állatunk, caládtag, de őt is akkor vettük magunkhoz, amikor lett olyan anyagi helyzetünk, hogy nem probléma ad abszurdum továbbköltözni egy másik állatbarát lakásba, amit meg tudunk fizetni, simán kifizetünk neki egy műtétet, addig nem volt. ha nincs rá pénz, nem kell hazavinni.
most mégis mit vársz, mit írjunk? se pénzed, se semmid, de nem vagy hajlandó belátni, hogy talán az a legjobb, ha átadsz néhány családtagot egy szervezetnek, hogy hátha egy másik családban boldog otthonra lelnek, és megtartod a maradékot és arról próbálsz meg gondoskodni?
Imádom a kutyámat de inkább menhellyel beszélnék h fogadják be egy időre. A gyerekem még nálam is fontosabb hiszen én szültem, rám támaszkodik csak. Te vagy az anyja a világ közepe!!!!
Nőjj fel kicsit és nézd a gyereked
Off:Az összes menhely fullos, sehol nem tudnák fogadni az állatokat. Alapjáraton gazdás állat nem szorul menhelyre. Könnyű ezt odaírni, hogy adja be menhelyre. Nincs hely sehol, írja az összes, hogy létszámstop van.
On: Kérdező, más rokonok nincsenek azokon kívül, akik miatt költözni kellene? Mi az alapvető probléma? Nem megoldható? Munkahelyeden nincsen fizetés előleg? Nincs olyan barátod, aki tud kölcsönadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!