Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Borzalmas családi okok miatt...

Tusi8862 kérdése:

Borzalmas családi okok miatt hogy tudok elköltözni a lányommal, macskákkal és kutyával, ha jelenleg nincs pénzünk másik lakásra, albérletre és hitelt sem tudunk felvenni?

Figyelt kérdés

2023. márc. 20. 16:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
94%
Rokon. Állattal semmilyen más lehetőség nincs, még anyaotthon, önkormányzati lakás sincs.
2023. márc. 20. 16:46
 12/28 babyboom567 ***** válasza:
84%

Az önkormányzati lakáshoz, még szociális alapon is pénz kell.2x próbálkoztunk igényelni.

Egyszer már a támogatás összege is megvolt, aztán megkaptuk,hogy milyen lakásokra pályázhatunk(ez 10 éve volt),akkor kellett volna MINIMUM 300ezret rákölteni a kötelező felújításra(valamilyen százalékban a felújítás összege a következő másfél évben levonódik a bérleti díjból).És ez csak azért, hogy emberi lakhatásra alkalmas legyen.Jah, és pályázati idő van(tehát nem lehet akár mikor önkormányzati lakást kérni),nyertes pályázat esetén, meghatározott idő van a felújításra.

(pár év múlva megint megpróbáltuk,hátha jobb lakások lesznek a felhozatalba, de nem)

2023. márc. 20. 16:59
 13/28 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagyok, köszönöm, ha tud még valaki segítséget írjatok. Amit lehet utána nézünk. Rokonok miatt kell sajnos másik helyre menni, az az állatok nélkül nem megyünk.
2023. márc. 20. 17:09
 14/28 anonim ***** válasza:
95%

Akkor nem mentek.

Maximum alberletbe vihetnel allatokat, de az meg penz. Sok.

Szoval akkor ez igy ennyi.

2023. márc. 20. 17:10
 15/28 anonim ***** válasza:
85%
Bocs, de muszáj megkérdeznem, mert én ezt nem értem. Ha valaki még saját magának és a gyerekének sem tud normális lakhatást, megfelelő életkörülményeket biztosítani, akkor miért vállal még be macskákat, meg kutyákat?
2023. márc. 20. 17:21
 16/28 anonim ***** válasza:
64%
Szóval az állat okán szívjon a gyereked tovább? Remélem, 40 év múlva se a gyerekedre akarsz támaszkodni.
2023. márc. 20. 17:22
 17/28 anonim ***** válasza:
71%

Állatoknak keress menhelyet, a gyerekeddel meg könnyebben találtok megoldást talán. Esetleg egyezzetek meg a menhellyel, hogy látogatnátok az állatokat, visztek nekik enni, meg amire szükségük van, de lakhatás miatt egyelőre nem tudjátok magatokkal vinni.

Bár mondjuk, ha semmi pénzetek nincs, akkor nem tudom miben reménykedsz. Ingyen semmit nem kapsz. Miért nem dolgozol?

2023. márc. 20. 17:34
 18/28 A kérdező kommentje:
17-es. Csodálatos vagy. Van aki érti az állatok értékét. A családomhoz nemcsak a gyerekem, hanem az állataim is tartoznak!
2023. márc. 20. 17:37
 19/28 anonim ***** válasza:
73%
Azt írtad "borzalmas" családi okok miatt ezért nem értem. Nem lehet fontosabb az állat mint a gyereked. Ez az anyai ösztön, menteni kellene a gyereked ha ennyire rossz ott. Az állatokat lehet menhelyre is vinni, ha ennyire nincs pénzed akkor az etetésüket és a bolhairtást, féregtelenítést is el tudom képzelni.. Szóval talán a menhelyen nem is lenne annyira rossz nekik ott legalább ezeket megkapják.
2023. márc. 20. 17:43
 20/28 anonim ***** válasza:
95%

Önkormányzati lakásban laktam én anno gyerekkel és kutyával...nem mindenhol kizáró ok.

Amúgy pénz meg munka nélkül max rokon.

2023. márc. 20. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!