Családon belül nektek is voltak ongyilkosagok? Hogyan érintett titeket ?
Mi családunkban 3 is volt kb 20 év alatt
1.anyai nagynenem elettarsa volt ő szerencsejátékos volt és nem bírt lealni mikor terhes lett nagynéném tőle utána veszített egy nagy összeget és ott eldontotte hogy leugrik a kilátorol.
Azóta van új párja nagynenemnek a gyereknek az van mondva ő az apja
Ez kb 2000 évek
2.apai nagynéném férje ő megcsalta a nagynéném és nem bírt a lelkiismeretevel és elmondta erre nagynéném válni akart erre ő felakasztotta magát
2012
3.ami viszont mélyebb érintett az nagybátyám tavaly. ő élete már évekkel ezelőtt szetment asszonya elhagyta gyerekeket is vitte de akor nem tette meg hétvégente nevelte a gyerekeket aztán kb 10 évvel később mikor a gyerekek már nagyok lettek egyre többet ivott .gyerekek nem foglalkoztak vele annyit.
Utolsó előtti napján nálam aludt velem isszogatott utoljára arra emlékszem.enis padlón voltam meg ő is.engem is elhagyott asszony de nálam maradt a gyerkőc szóval más volt a helyzetem mint neki anno de atol meg rossz volt.
Azóta azon gondolkodok mondhatam volna e mast vagy hogy hibás e vagyok.nagyon negatív voltam és radikális minden szempontból.
És vegulis ő 2 nap múlva vonat elé ugrott és Azóta azon gondolkozom lehet hogy mondhatam volna mást?
12# pedig nekem azt meséltek öregek hogy akor boldogabb volt az élet mint manapság.
90 es években lettek boldogtalanok az emberek nem? Vagy mindig is azok voltak?
Szerintem az a baj a világunk se egytul boldog hely az országunk meg különösen nem .
És aki nem.birja ezt elviselni az depressziós lesz aztán vagy megteszi vagynem.
Persze vannak ezzek a megcsalasos elhagyos dolgok is .
Mikor a vasutnal dolgoztam kellet néha menni meszelni az öngyilkosok maradványait hogy ne fertőzőn .
Mert a nagyrészet felszedik a hullaszalitok de az ilyen kisebb darabokat nem és arra kell rakenni
Szóval ha vonatoztok és ilyen fehér mész foltok vannak azok vagy emberi vagy állati gázolás nyomok .
Ott is hallottam sztorikat hogy elhagyta asszony a srácot és már ment is a vasutra .aztán a csalad neki akart menni a nőnek stb
Én 19 évesen akartam az lenni mert nemtudtam mit kezdeni az életemel
Pár évvel azelőtt a tv ben halottam hogy 2 lány úgy lett öngyilkos hogy vegyszereket osszekevertek a kocsiban és elajultak fájdalom mentesen .én úgy akartam hogy meszkore sosavat rakok és a szendioxid miatt elajulok.
De csak a fejem fajdult meg gondolom autó nem légmentesen zárt akor se ha belső keringetesre állítottam a levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!