Miért titokzatoskodik előttem a barátom? Vagy ez nem szándékos?
például:
most szabin van, nem dolgozik 1 hétig.
én mondtam neki, hogy én kora délután végzek. teljesen rugalmas a munkaidőm, ha akarom be se kell mennem (anyának dolgozom, bármikor elenged)
erre amikor végzek, rámnyom egy sms-t hogy délután neki áll maszekolni.
nos. ennyi erővel egész délelőtt is együtt lehettünk volna, ha akarja és ezt tudja is, csak azért jöttem ma be, mert gondoltam a délutánunk is szabad lesz, akkor már délelőtt dolgozom
a lényeg: egész délelőtt elvolt nélkülem(pedig velem lehetett volna) és amikor ráérek (de ha szól délelőtt is ráértem volna) akkor meg bevágja, hogy maszekolni akar.
Szándékosan kerülhet?
Most ne írjátok, hogy kérdezzem meg, mert ilyenkor mindig azt mondja, hogy de most kell a maszek munka és kész, minek akadékoskodok.
mert gyakran ez van amúgy.
és érdekelne akkor hogy telt a délelőttje, de ezt sem kérdezhetem meg, mert féltékenységnek veszi!
Szerintetek?
mert gyakran van ilyen és az ilyen jellegű kérdéseimre már szabályosan ideges lesz, meg húzza a száját, és úgy érzi, beszámoltatom.
úgy néz ki az egész, mintha én akarnám őt korlátozni és ezt kikéri magának
holott én úgy látom, mintha ő kerülne engem és sok lennék neki, csak ezt nem mondja, hanem kicsúszik a találkozások alól(vagy elől?)
de a szabadsága előtt azt hajtogatta, hogy most végre velem töltheti minden idejét, bepótolunk mindent
most meg...
nem azt veszem rossz néven, hogy nélkülem tölt el fél napot!!!!
hanem hogy abban a hitben tart, hogy találkozunk és utólag vágja be, hogy nem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!