Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néznek le? Miért tesznek...

Miért néznek le? Miért tesznek rám sértő megjegyzéseket közvetlen közelemben? Miért "közösítenek ki"? Nem köszönnek, nem szólnak hozám. Miért?

Figyelt kérdés

19 vagyok, lány. Nem vagyok gazdag, se szegény de amennyire anyagilag megtehetem foglalkozom a külsőmmel, mert egyszerűen így érzem jól magam. "Egyedien" mindig stílusosan öltözködöm (pl. csizma, picit lyukas farmer, színes póló, blézer, színben passzoló kiegészítők, elegáns táska) Mindig, változatosan és néha elég erősen sminkelem magam. Ezt nem azért teszem, mert számomra első a külső... én senkire nem tettem soha semilyen megjegyzést hogy rosszul néz ki vagy fura vagy nemtudom... és amit kapok: sértő, bántó megjegyzéseket főleg az alakommal kapcsolatban (168cm/51kg), egyes ruhadarabjaimmal kapcsolatban és hát az örökös megvető tekinteteket - leginkább lányoktól olyan lányoktól akik ugyanígy foglalkoznak a külsejükkel, divatosan öltözködnek sőt a frizurájukat mindig kifogástalan stb, (de néha fiúktól is).

NEM ÉRTEM MIÉRT. Miért?

2010. okt. 5. 18:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
78%
tényleg lehet hogy irigyek rád, főleg ha szép vagy és csinos vagy :)
2010. okt. 5. 21:03
 22/28 anonim ***** válasza:
62%
Ne hitegessétek már ezzel, hogy irigyek rá!!! Egy szép, okos, rendes csajra lehet irigykednek a lányok de attól még akarnak vele barátkozni. Irigységből sose közösítenek ki valakit. Aki ezt hiszi, az hazudik meg magának is!
2010. okt. 5. 21:13
 23/28 anonim ***** válasza:

Nem lehetséges, hogy felnagyítod a problémát, összeesküvést látsz, ahol nincs?

Nem súgnak a hátad mögött, nem nevetnek össze?

Te lehet, hogy így látod. Ilyenre is volt már példa.

2010. okt. 5. 22:26
 24/28 anonim ***** válasza:

hát ez jó kérdés. Biztos nem a smink miatt. Én is erösen sminkelek magam és csakis bókokat kapok akárhol járok az utcán. Ja és nem cigányok, munkások, araboktól, akik minden nönek mondják kb. hanem normális kulturált emberektöl. Szóval más lehet a baj forrása.

Könnyü mondani, hogy ne törödj vele, hiszen akaratlanul is hallod és persze, hogy idegesít.

Próbáld meg, hogy úgy öltözködsz, hogy ne emelje ki, hogy ennyire vékony vagy. Szóval egy jól megválasztott felsövel, picit bövebb nadrággal tudod kompenzálni a vékonyságod, akkor nem fognak ezzel piszkálni.

22/L egy picilány anyukája

2010. okt. 6. 02:18
 25/28 anonim ***** válasza:
Esetleg egy enyhe szociális fóbia? Ők azt hiszik, h mindig mindenki őket figyeli, róluk beszél...
2010. okt. 6. 07:21
 26/28 anonim ***** válasza:
megvilágítom, miért anorexiásoznak: ROHADT SOVÁNY VAGY!!
2010. okt. 6. 07:58
 27/28 anonim ***** válasza:

Én arra emlékszem csak, hogy a gimiben azokat közösítettük ki , akik ilyen kis puncsosak voltak, meg anyuci pici lányai. Utáltuk Őket.Nálunk is volt olyan lány, akinek csavar volt az orrába fúrva, meg erős smink, meg idióta ruhák, mégis szerettük, meg a maga módján jó fej volt.

Te nem vagy az, valamiért nem szeretnek sajnos.

2010. okt. 6. 09:54
 28/28 anonim ***** válasza:

engem a lányok nem szerettek soha...mindent össze hordtak rolam...pedig foggalmuk sem volt arról, hogy ki vagyok...csak hallottak valamit és ők is tovább adták ezt, aztán megalkották a véleményüket a hallottak alapján...aztán neadjisten véletlenül szóba álltak velem és akkor jött: jéééééééé te ilyen jófej vagy???...jéééé igen...

az emberek nagy részeg ilyen...fogadd el...vagy változtass az ő kedvükre...

22L

2010. okt. 6. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!